Клоун убива хора и им размазва главите с чук /Зловещо видео/

клоунВ глобалната мрежа все повече  набира популярност  една зловеща шега, която може да доведе до истерия  зрителите със слаби нерви, а на други да причини трайни кошмари.

В разпространено в Ютуб  видео псипхопат, облечен в дрехи на  клоун, примамва случайни граждани със забавната си музикалната си играчка. Когато те се приближат, той внезапно вади моторна резачка или пък огромен  чук и  хуква след  втрещените минувачи.

Съвсем без да се стесняват, големи мъже хукват като зайци, а някои даже започват да пищят от ужас. Клоунът се хили кошмарно и ги докарва до пълен амок, а те така тичат, за да се спасят, че някои дори и падат, останали без дъх.

Действието на шоуто а ла Стивън Кинг  се развива в подземни автомобилни паркинги, пусти гари и тъмни паркове и е като кадър от филм на ужасите. Ухиленият килър извършва пред очите на жертвите си  фалшиви убийства, които обаче се струват на изплашените свидетели съвсем като истински.

 С гигантския си чук той  размазва една от жертвите си, а около нея се образува локва кръв и се пръска по цялата стена. Главата на  лежащия на пода се сплесква,  като това всъщност е манекен. Обаче никой не знае, нито има време да забележи. Всички пищят и бягат.

Добре е все пак, че изродските сцени се показват само на мъже. Идеята за тази скрита камера била на двама продуценти с доста извратено чувство за хумор. Цяло чудо е, че няма истински жертви сред неволните свидетели на насилието.

Двете части на  видеото общо са събрали над 25 милиона гледания.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/hHjGtBnSv50

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.