Кичка настръхна срещу Здравко: Викам си адвоката!

Кичка рев мисияСтанала непрекъснат повод за подигравки и тънки намеци от дует „Ритон“, че няма никаква кариера в САЩ и че се фука, че е пяла в „Сизър палас“, Кичка Бодурова най-после избухна срещу Здравко и го заплаши със съд.

От началото на предаването той подхвърля, че бургазлийката си е измислила, че е пяла в една от залите на световноизвестния хотел, където са изнасяли концерти Селин Дион и Елтън Джон. Как може да е пяла там и да няма нито ред в интернет и нито една снимка, убеждаваше един след друг съквартирантите той. Накрая не издържа и го каза иронично на Кичка в очите. Добре де, да речем, че си пяла. Ама защо не ни покажеш снимки?  Нямаше ли камери, нямаше ли фотографи. Дай ни снимки да видим и лично ще ти изръкопляскам.

Ти добре ли си? Да не мислиш, че съм си донесла целия албум, засече го Кичка. Нося само една снимка с мен и тя е на дъщеря ми. Като не вярваш, отиди и попитай. Концертът ми беше през 1999 година и цялата публика ми ръкопляскаше. Бях блестяща на сцената.

А защо това го няма никъде? Нито в биографията ти в Уикпедия, нито в Гугъл, попита Здравко, който явно добре беше проучил съперницата си предварително. Откъде да знам защо бе, Здравец? Да не би сама да си пиша биографията там, ядоса се Кичка.

Здравко обаче продължи да я иронизира и накрая певицата го заплаши с адвоката си. Внимавай какво говориш! Писна ми от лъжи и намеци. И от обиди. Въпреки старата си дружба, може да се срещнем вън на място, на което трябва да отговаряш за думите си!

Катя веднага сръчка мъжа си да спре, защото видя, че минава границата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.