Кичка Бодурова се прави на готвачка, но вкъщи разчита на прислужница

Кичка ЛунаКичка Бодурова е избрала ролята да се прави на готвачка и съвестна домакиня в Къщата, но всъщност е наизустила няколко рецепти и ги примесва със спомени от миналото.

В реалния си живот в Лас Вегас тя не пипва нищо, живее като принцеса, а за чистотата, пазаруването на продукти и за кухнята отговаря личната им прислужница. Гръцкият съпруг на певицата е доста богат. Кичка също пее по ресторанти и се прибира с луди хонорари, а семейството й живее в един от най-богатите квартали. Съвсем ясно е, че тя не реже лук, по цял ден и не върти мусака  на палавата си дъщеря и поостарелия съпруг.

Това разминаване между хвалби и действителност пръв забеляза Иво Танев и го сподели със Здравко: Абе Кичето май е решила да позира в тази кухня, намекна Иво. Нещо е скарана с пропорциите, или поне никога не е готвила простосмъртни ястия като боб и леща“. “ Защо“, наостри уши Здравко.

„Ами не видя ли? В малка тенджерка изсипа цял пакет леща да ни прави чорба. А после се учуди защо не остана място за вода и цялата тенджера се запълни само с леща“, коментира Иво Танев.

„Като й се играе, да играе“, отсече Здравко. Много тайни знам аз за Кичка, ама тук не е мястото да ги кажа, загатна за сериозна интрига той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.