Киркоров към Зеленски: Съжалявам за теб, нацистко зайче! (С ВИДЕО)

Руският певец от български произход Филип Киркоров коментира попадането си в санкционния списък на Украйна на страницата си в Instagram. Изпълнителят публикува кадри от видеото към песента „Просто подари“, (където участва и Зеленски) и се обърна към президента на Украйна Владимир Зеленски. „Моят стар другар и партньор на снимачната площадка твърде много влезе в ролята на нацист. Но сценарият, който му пишат онези отвъд океана, превръща в пепел и него самия, и страната, която украинският народ му повери уж да управлява“, подчерта певецът.

„За съжаление, фанатичните нацисти в Киев, които са овладели пропагандата и медиите, не позволяват на хората там да чуят какво мислят техните роднини и приятели в Русия. Не позволяват на украинския народ да чуе други алтернативни мнения и новини освен официалните пропагандни лъжи. Между другото, явно трябва да се считам за късметлия, че си забранил само песните ми… да, нацистко зайче“, обърна се Киркоров към Зеленски.

Певецът отбеляза, че „приема поздравления“ за това, че песните му са включени в санкционния списък на Киев, и добавя че е поласкан от това безспорно признание на неговия талант, значимост и популярност.

Киркоров нарече бившия си колега от сцената „Гьобелс“ и „нацистко зайче“, сравнявайки го с Хитлер, „който отиде в друг свят“.

Киркоров определи попадането си в санкционния списък на Украйна като поредна проява на пагубната западна „култура на отмяната“, която изкривява реалността. Според певеца културните ценности отдавна са унищожени в западните региони на Украйна, където хората са хипнотизирани и „като деца се подчиняват на звуците на флейтата на Хамелинския свирач“ (от приказка на Братя Грим).

Президентът на Украйна Владимир Зеленски подписа в събота указ, според който властите на страната наложиха санкции на оперната певица Анна Нетребко, руския режисьор Никита Михалков, певеца Филип Киркоров и още 117 души, част от които са родени в Украйна, но от години живеят в Русия и подкрепят СВО. Санкциите, наред с други неща, включват блокиране на сметки, спиране на изпълнението на икономически и финансови задължения, прекратяване на културния обмен и сътрудничество, забрана за влизане в Украйна, лишаване от украински държавни награди и др. Тези ограничения трябва да останат в сила десет години, отбелязва ТАСС.

След включването на Филип Киркоров в санкционния списък на Киев, в интернет отново стана популярен откъс от видеоклипа към песента на Киркоров „Просто подари“, където една от ролите се играе от Зеленски. На фона звучат думите на песента: „Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Руския певец Филип Киркоров е от армено-еврейски произход, а това, че е роден в България и до 8 годишна възраст е живял тук, не го прави нито българин, нито от български произход. Филя набра много черни точки напоследък и сега , с подобни изказвания, прави мили очи на властите и се стреми да лъсне малко имиджа. Такива като него на майка си лельо ще кажат, ако имат изгода.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.