Ким Шмиц: Срамувам се, че Германия днес отново е враг на Русия

Германският политически активист и световно известния интернет предприемач Ким Шмиц (популярен и с прякора си Дотком) заяви, че за победата над Хитлер без всякакво съмнение най-голям принос има СССР. И пак благодарение на Русия Германия постига своето обединение след като през 90-та година Москва без почти никакви претенции извежда от Източна Германия своите 350 000 войници.

Германия и Западът обаче скоро след това нарушиха единственото си обещание пред Русия – да не разширяват НАТО на изток, продължава Дотком. Това беше единственото условие на Русия за да позволи обединението. Но въпреки това Русия продължи да доставя на Германия енергоносители с 40% отстъпка, което позволи германската промишленост да процъфтява.

Срам ме е, че Германия днес е враг на Русия.

Ние не направихме нищо, за да спрем организираният от американците преврат в Украйна през 2014 година.

Ние не можахме да обезпечим спазването на Минските мирни споразумения, независимо от това, че бяхме инициатори и посредници в тях.

Днес правителството на Германия поддържа опосредствената война на САЩ срещу Русия и предоставя оръжия, с които да бъдат убивани руснаци.

Ние се опитахме да разбием руската икономика с безпрецедентни санкции, които всъщност рефлектират основно върху нас, но това е друг въпрос.

Правителството на Германия лъже за това, че войната не е била провокирана нито от Украйна, нито от Запада, и допуска непрестанната пропаганда на Пентагона в немските средства за масова информация.

Как стигнахме до това падение да срутим моралните си стандарти толкова ниско?

Къде е срамът ни от това, че причинихме толкова жертви и разрушения през Втората световна война?

Къде е благодарността ни към Русия за обединяването на нашата страна и за това, че укрепи нашата икономика с евтината си енергия?

Защо Германия е съучастник на злата империя САЩ, която след Втората световна война уби повече от 20 милиона човека в 37 държави-жертви?

Днес наши генерали планират да атакуват руската инфраструктура с немски ракети, а нашите военни официално изпращат оръжие на Израел, помагайки и подстрекавайки геноцида, който те извършват срещу палестинския народ в ивицата Газа.

Как смееш, Олаф Шолц?

Ти позориш всеки честен германец.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.