Камелия щракна най-милото си на публично място! Виж Тук: (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Kamelia2Камелия компенсира залязващата си кариера и липсата на нови клипове с все по-нови и нови снимки, които поддържат вниманието на феновете й.

Фолк певицата отново взриви почитателите си, след като се появи в салона на фризьора си полугола с прозрачни дрешки, под които свободно се вееха интимните й части.

За да не остане подвигът й незабелязан, тя го увековечи в паметно селфи и го метна в мрежата.

На фотоса се вижда как е навлякла напълно прозрачното боди, а под него е забравила да си сложи  друго бельо и всъщност се разхожда  по… вагина! По този повод певицата споделя, че така се проветрявала, оставяла тялото си да диша и живеела природосъобразно. Коприненото боди никак не се връзва с „природата“, но с певица и радио не се спори! Камелия неколкократно е акцентирала в свои интервюта, че през лятото не носи бикини, тъй като й пречели.

kamelia1

Слагала си само лека рокля, поличка или в краен случай панталонче и така ходела както по улиците, така и по участия.

„На Ками това й е основното оръжие и лесно няма да се раздели с него“, коментират колежки. Тя не е особено продуктивна като певица, не прави нови парчета, а все някак трябва да поддържа вниманието на фенските маси. Затова чака с нетърпение лятото, за да се вихри по улиците по прозрачни бодита, които изобщо не прикриват напращелите й гърди.

С тях ходи и на участия и май не остана българин, незапознат с анатомията й.

ЕТО СНИМКАТА:

kamelia-6

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.