Калина Паскалева се гаври брутално с Моника Валериева

Моника ВалериеваКалина Паскалева побърза да се изгаври и публикува линк с новината, че Моника Валериева се е сдобила с приза „Се*с символ на годината“ и цитира част от известната песен  на Слави Трифонов и Куку Бенд – No mercy.

Тя наблегна на куплета „Когато падне нощта, излизат кухите лейки, в лицата приличат на скръбни жалейки. Гърдите – силиконови, краката им – шпиц, живеят във някакъв много тъп виц” и го постна като коментар а към новината, че точно Моника Валериева е станала такъв символ. Нападението беше неочаквано и доста злобно.

„Сексимвол в родната Дупница ли?”, пригласят и се подигравате на Валериева и верните приятелки на  Калина във Фейсбук.

Злобата обаче си има причини. Горката Паскалева, която се има за нещо повече от се*с символ, а направо идол за българските мъже, изобщо не беше поканена на събитието и не влезе в нито една класация. Името й фигурираше само в една мижава категория, но и там не можа да спечели.

Истината е, че повече от зрителите не я харесват, не намират нищо женствено в нея, а книгата й „Дневниците на една ку*ва“ още повече срива имиджа й, ако изобщо има такъв. Държанието й пък в Брадъра допълнително отблъсна феновете. Тя го раздаваше грубо, сопнато, като малка мутреса, която не признаваше никакви авторитети и се държеше по махленски.

Колкото и да се подиграва Калина, Моника има поне някакъв финес. А тя уви не.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.