Йорданка Христова бяга да се поглези в Куба

Йорданка красива финалСлед като с труд и пот на чело изкара целия сезон на ВИП Брадър, Йорданка Христова смята да отиде в Куба.

Жената, която наричаха мамо в Къщата и която се представи повече от достойно и не се свенеше да се върти из кухнята и да готви на всички, без да се прави на примадона, сега ще поглези себе си. Не е тайна, че тя получи най-високия хонорар в предаването, при това заслужено.

След като се види с близки и познати, Данчето смята да отлети за любимия си остров, с който я свързват толкова много спомени и красиви мигове.  Една част от парите тя ще даде на свекъра си Григор Стоичков, който е стар и болен и за когото тя се грижи самоотвержено с години. С останалите ще си направи екскурзия до така наречения Остров на свободата и смята да изкара студените месеци там. Хем да си почине от ужасното натоварване и изпитание, каквото беше за нея Брадърът, хем да прекара зимата на топло, тъй като трудно понася влагата и студовете у нас.

В Куба я обичат, има много приятели и ще си изкара царски. Освен това цените там са много по-ниски и ще може да си позволи по-дълго пребиваване.

Вероятно ще даде някой лев и на дъщеря си Ивана, която обаче не се нуждае от много пари, защото върти собствен успешен бизнес. Освен това изживява бурен любовен роман с бившето гадже на Люси Дяковска – Камелия и няма да има много време за майка си.

Искам да си почина, а после ще се заема с няколко проекта и ще запиша няколко песни, казала Данчето на близките си. Те одобрили решението й да замине за Куба и даже я поощрили да си отдъхне.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DKgb-uPQ4Mo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.