И Благо Георгиев стана столичанин в повече

благой филмФутболистът Благой Георгиев направи своя дебют като актьор. Джизъса, както много други известни и най-вече интересни личности, е получил роля в тв сериала „Столичани в повече“.

Той веднага се съгласил не толкова заради хонорара, колкото заради тръпката и славата. Тепърва предстои да видим и сценичните умения на спортиста, но щом успява да омайва жените, най-вероятно ще успее да омайва и зрителите.

Снимка, на който Благо гордо позира с известните  актьори от „Столичани в повече“ Стоянка Мутафова и Любо Нейков, както и с други техни колеги в по-второстепенни роли, показва новото амплоа на футболиста.

С него се работи лесно, разбира от една дума, хвалят го продуцентите. Екипът на сериала пък изненадал Благой със скъпа икона по случай празника Благовещение,  който е имен ден на палавия футболист. Това е първата роля в киното на Георгиев, но не и последната. Режисьорът Жоро Костов отдавна обяви, че ще заснеме филм за живота на Благой, който сега играе за „Рубин“ (Казан) и буквално е боготворен от руснаците.

Част от снимките ще са в Русия, където Благой живее през последните няколко  години. Идеята на лентата е да бъде документиран доста  пъстрият и динамичен живот на футболиста и не само професионалните му постижения, а и тези на интимния фронт.  Не е ясно Христина и Куини Алис ще участват ли лично в продукцията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.