Издадоха я! Вижте с колко мъже е била Гери-Никол в леглото!

гери17-годишната Гери-Никол е с доста разкрепостено  поведение в своите  клипове и на сцената, затова за нея се носят какви ли не слухове.

Не един и двама са били набеждавани за нейни гаджета, а каймакът обрал нейният дуетен партньор Криско. Момичето върти предизвикателно дупе и с доста обиграни движения привлича мъжките погледи. Сигурно е лъвица в леглото, облизват се като котараци мачовци и богаташи. Истината обаче се оказа доста изненадваща. Колкото и разкрепостена за възрастта си да изглежда на екрана, варненската  ученичка все още е девствена.

Тя има тълпи от ухажори и всеки се мъчи да я вкара в леглото си, но засега не е намерила истинския, с който да го направи и заради кариерата си  няма желание  да започне сериозни отношения с някое момче.

Нямам си приятел и засега не изпитвам нужда  да имам,  тези неща не ме вълнуват. Не се чувствам готова и пораснала достатъчно за сериозни отношения. Моята любов е музиката и само музиката засега. Пък и съм с труден характер и ми е доста  рано за сериозни отношения, твърди певицата.

Тя не само не е изпивала голямата любов, но даже е и … девствена! Това казаха нейни приятелки от училище, които я познават добре.

Тя има едно държание на сцената, а друго в живота. В личните си отношения е плаха, срамежлива и май е от малкото в училище, които не са спали с момчета, издадоха съученичките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.