Иван и Андрей огладняха, ТВ7 няма пари за къртици и певици

Иван и Андрей кефИван и Андрей са с доста олекнали банкови сметки, след като се разбра, че бездънната яма ТВ7, от която гребяха с пълни шепи, всъщност има дъно. И това дъно е финансово.

Въпреки напъните на работещите там, рейтингът на телевизията пада, рекламите оредяват, хонорарите и предаванията се съкращават. Двамата ще направят един последен напън с предаването „Бандата на Иван и Андрей“, което е ново по име и старо по замисъл, но това едва ли ще им докарва предишните космически доходи. То пак ще е нещо като „Сблъсък“, пак ще има дежурни гост-коментатори, двамата пак ще се правят на комици и моралисти, но едва ли ще успеят да заковат зрителите пред екрана.

Говори се, че телевизията наистина яко е окъсала след проблема с КТБ, че няма да може да финансира нито „Музикална академия“, нито „Къртицата“. А оттам падаха големите пачки на опосумите.

Междувременно двамата са успели да изхарчат по-голямата част от хонорарите си. Иван все още изплаща семейния палат, който си купи в съседство с къщата на Иван Костов. Освен това Ирина яко го дои и от месец семейството е по екскурзии в страната и чужбина и отсяда в най-скъпите хотели.

С тях неизменно е Андрей, а сега вече с него е и Бориса, която не е никак евтина мадама. Бориса и Ирина са се вкопчили като кърлежи в портмонетата на кавалерите си, а кавалерите в телевизията, от която пълнят портмонетата. Само че телевизията я окъса, а оттам дойде и заплахата, че идва краят на луксозния им начин на живот и големите изхвърляния.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MNVkMZqiHDQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.