Зловещо! Деян Донков прекарал детството си в…моргата

Деян и РадинаИ най-кървавата гледка и най-страшната касапница, не може да докара до стрес и ужас звездата на Народния театър Деян Донков.

Любимият  на Радина Кърджилова най-внезапно призна, че е израстнал в моргата. И оттогава от нищо не му пука. Той има навика понякога да преувеличава нещата, но в случая това е самата истина. Майката на Деян работела като  съдебен лекар и често водела сина си със себе си на работа, когато бил сам и  нямало кой да го гледа.

Детето не присъстало на аутопсии, но понякога се промъквало тайно при майка си, за да види какво точно работи тя и защо другите разказват, че реже хора. А след това повтаряло пред приятелите си украсени ужасяващи случки и те си умирали от ужас и го гледали с възхищение, че имал такава безстрашна родителка.

Още невръстна възраст Деян се сблъскал с шокиращи гледки на починали, на много трупове и загинали при нещастни обстоятелства  и оттогава е възприел доста философско отношение към живота. Той смята, че най-важно било да се изживяват щастливите житейски мигове, защото рано или късно всеки стига до своя край.

„Израснал съм в моргата.  От малък знам какво е живот и какво е смърт и затова никакви атаки срещу мен не вървят и не могат да ме съборят“, обяснява философията  си пред свои приятели талантливият актьор.

Любимата му Радина обаче не обича да слуша за този период от живота му и се ужасява, ако трябва да надзърне и за миг в морга.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Z-TYsk3weY4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.