Златотърсачка Разкри: Джино е „Зайче“ в Леглото!

Джино дънкиПобедителят във „ВИП Брадър“ Джино Бианкалана, който не слезе месеци наред от вестниците и електронните издания и овърша всички кръчми бил доста несръчен и слаб в леглото. 

Това твърди една от пчеличките – златотърсачки, която споделила кревата на зализания милионер от Чикаго с надеждата, че ще я хареса и ще я отведе в Америка. Той обаче я ползвал еднократно и я захвърлил като мокра кърпичка. Обидена от отношението му, бръмчалката веднага го натопила пред приятелки, че за нищо не става и не е голямата работа, на каквато се прави

„Голям лицемер е, показва се в един вид по телевизията, мед му капе от устата, а всъщност псува като хамалин, когато няма камери. Прави се на галантен, а не купува никакви подаръци, даже не черпи в заведенията и чака друг да го почерпи. На жените купува питиета, но на мъжете – никога!
Истинският му образ  няма нищо общо с този, който му изградиха по телевизията. Груб е, докачилив е, лесно се цупи. В действителност не е нито толкова печен, нито толкова готин, колкото се изкарва. Влюбен е само в себе си, държи се нагло, а в леглото свършва за две минути и не прави нищо, за да се почувства и партньорката му добре. Като зайците е!“ – разказва младата мома, която била една от многото, пробвали се да грабнат от джоба на американеца диамантения годежен пръстен.

Направо се чудя как Джена го е изтраяла толкова години. Какво е намерила в него, цупи се изоставената софийска мъжемелачка.

От своя страна Джино заяви в прощалното си интервю, че по време на престоя си в България останал на сухо и не вкарал в леглото си нито една жена, защото не срещнал такава, която е достойна и която да плени сърцето му. Освен това се страхувал, че тя веднага ще се похвали пред медиите.
Е, похвалиха го…!
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/iBuRw3VLbXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.