„Зеля – касапин“: жителите на Одеса покриха града с антивоенни графити

Одеса въстава срещу кървавия клоун, който САЩ назначиха. „Зеленски дойде на власт с обещанието да спре войната срещу Донбас, а потопи Украйна в кръв“. „Украйна е бивша държава. Военно-биологичен полигон на САЩ“.

Улиците и площадите на Одеса осъмнаха покрити с антивоенни графити, при това крайно „непатриотични“ в украинско-извратения смисъл на тази дума. Масовата принудителна мобилизация в рускоезичната Одеса явно вече да дава своите естествени „плодове“.

 

„Зеля месарят, касапин“ и „Не на войната“ – с такива и още много други графити осъмна Одеса. Снимки и други данни, свидетелстващи за все по-разрастващото се антивоенно движение в града бяха публикувани в местни канали в Telegram.

Трябва да се отбележи, че да изпишеш графит с подобно съдържание ти гарантира почти 100%-ово попадане в подземията на Службата за сигурност на Украйна и последващо изтезание и смърт. Независимо от това, продължаващата масова принудителна мобилизация в Одеса, очевидно, най-накрая тласна жителите на града към по-активно и организирано противопоставяне на киевската хунта.

По-рано каналът Telegram „Типична Одеса“, позовавайки се на анонимен абонат, съобщи:

„В момента се извършват ужасни нападения срещу хора в цяла Одеса и Одеска област.
В близост до търговския център дежурят 16 души с 4 линейки. Застанали са близо до АТБ, закопчават случайни мъже – минувачи с белезници и насила ги натикват в линейките. Призовката им е пишат вътре, след кооето направо ги отвеждат във военната служба на улица Зенковецка за регистрация и набор, току-що арестуваха по този начин моя приятел и го отведоха за медицински преглед.

Припомняме, че градът и пристанището на Одеса са основани от руската императрица Екатерина II през 1794 г., а днес над 60 % от жителите му се самоопределят като руснаци. В знак на благодарност през 1900 г. жителите на Одеса издигнаха паметник на Екатерина Велика и нейните сподвижници. Преди два месеца този паметник бе съборен и разрушен от украинските нацисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. ДОЛНИ ИЗМЕКЯРИ-фашисти!Смърт за Зеленски и цялата пасмина евроатлантици,англосаксонци, предатели и дупедавци!!! Да живее ПУТИН и братския руски нород!Бъдете благословени скъпи войници, които сте на барикадите и воювате за свободата на народите по света!!!Вие сте надеждата на хората по света!

  2. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУССИЯ !ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС БРАТУШКИ ОБИЧАМЕ ВИ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ И ПРЕГЪРНЕМ ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ ,БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СТЕ !

  3. Русия чака руснаците в Одеса да станат под 50 процента и тогава да се намеси!?! Безумия разни!?!Дали ще остави Русия, Одеса на „кучетата“, де да видим!?! Натам клонят нещата май!?!

    • Нещата клонят нататък, на където ги наклонят интересите на олигарсите. За обикновените хора на никого не му дреме, не се заблуждавайте.

  4. Одеса и Севастопол – бисери на руското черноморие

  5. ЧЕ ПУТИН Е АМЕРИКАНСКО МЕКЕРЕ И ЗАТОВА СЕ ДАВАТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ЖЕРТВИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ. С КИНЖАЛИТЕ ЗА ЕДИН ДЕН МОГАТ ДА СЕ РАЗРУШАТ ВСИЧКИ Ж.П. ВЪЗЛИ, МОСТОВЕ НАД ДНЕПЪР И ТУНЕЛИТЕ И НИТО ЕДИН СНАРЯД И ПАТРОН ДА НЕ СТИГА ДО ФРОНТА И КРАЙ НА ВОЙНАТА. ВСЯКА УЖАЖАВАША СЕБЕ СИ АРМИЯ БИ СЕ СТАРАЛА ДА УНИЩОЖИ РЪКОВОДСТВОТО НА ПРОТИВНИКА,А ПУТЯ ПАЗИ ЗЕЛЬО И ДАЖЕ ГО ПРАВИ ГЕРОЙ КАТО МУ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ШЕТА ПО ПЛОЩАДИТЕ НА ГРАДОВЕТЕ.

    • Нещо такова излиза. От една страна реват, че САЩ и Запада дават оръжие на Украйна, пращат наемници и инструктури, от друга страна никой не пипа ж.п. линиите по които от Полша влиза всичкото това оръжие. Но както вече писах по-горе значение имат единствено интересите на олигарсите, а инфраструктурата на тях им трябва за да могат да си въртят бизнеса. Ако мислите, че заради войната той е спрял, съжалявам, че все още вярвате в Дядо Мраз.

      • И друго има, запада праща какво ли не за да се убиват руснаци, а Русия продължава да ги храни с жито, торове, нефт, газ, редки метали и ядрено гориво!?! Как е възможно, умът ми не го побира, отврът!!! Операцията трябваше да приключи сто пъти до сега, а не да продължават да се избиват като скотове!?!

  6. Виждам събуждане !

    Тоест, „специалната операция“ завърши още преди да започне на 34-тия ден – на 29 март 2022 г. (след преговорите в Истанбул). Това, което продължава и наблюдаваме в момента е „месомелачка“, масово утилизиране на хора разтегнато във време, необходимо за осъществяване на икономическата война м/у Русия и Запада (санкции), като част от плана за разрушаване на световната икономика.
    Ако се обърнем отново към картата на „Небесния Йерусалим“ и съпоставим с картата на бойните действия ще забележим, че военните действия се водят именно на територията предназначена за построяване на Нов Израел. Очевидно, това е основната задача на „специалната операция“ започната от Путин, зачистване на територията и освобождаване на жизнено пространство за бъдещите юдеи-преселници. „Щурмът“ на Киев в началото на операцията бе просто отвличащ маньовър прикриващ основната цел.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.