Зверство! Уж „интегриран“ БЕЖАНЕЦ ИЗНАСИЛИ БРУТАЛНО Служителка на „ЧЕРВЕНИЯ КРЪСТ“ в Белгия!

бежанци изнасилване
Ето ги новите европейци

Европа пак пропищя от насилието на бежанците.

Афганистански тийнейджър застана днес пред съда в Белгия с обвинението, че е  изнасилил служителка в център за бежанци. Там били настанени младежи, които чакали да одобрят молбите им за получаване на убежище в страната.

Докато изчаквал властите да му направят документите,  16-годишният афганистанец решил да се позабавлява, защото бил вече мъж и не можел без жена. Той издебнал служителка на кетъринговата фирма, която носела специална храна на обитателите в емигрантския център. Бил си набелязал момичето и знаел маршрута му. Всеки ден то слизало в мазето да вземе необходимото количество пресни плодове, складирани там, за да осигури пълноценен десерт на „бежанците“.

Перверзникът се скрил в избата, изчакал доброволката да остане сама, запушил й устата, съдрал й дрехите и брутално я изнасилил. След което я оставил изплашена и унижена и подсвирквайки си, отишъл в столовата, за да си чака обяда.

Този път скандалът отекна в цяла Европа, тъй като момичето било служителка на Червения кръст. Световната благотворителна организация направи изявление, че за пръв път се случва подобна варварщина. Раздавали сме храна и лекарства в какви ли не бедстващи райони на света, на какви ли не хора… Но това, което се случва в ЕС минава всякакви граници, недоволстват от Червен кръст.

В организацията работят доброволци и момичето е помагало на бедстващите съвсем безвъзмездно. Била доброволка от половин година. Изнасилвачът пък се оправдал, че по техните обичаи сама жена, която отива при мъже е такава, която сама си го търси и си го е получила.

Още по-фрапантното е, че  преди две седмици от Червения кръст са направили курс за мигранти да ги учат как  да се отнасят с европейските  жени. 16-годишният младеж присъствал на курса, кимал с глава и го водели в списък – „интегриран“.

Ако това са интегрирани хора, какво да кажем за неинтегрираните, протестират жени, които вече не смеят да влязат в лагера. Временно работата им е поета от мъже, а насилвачът е прибран в лагер за непълнолетни престъпници, където ще стои до второто дело на съда. Там най-вероятно ще бъде оправдан или ще му бъде дадено леко наказание, което още повече вбесява европейците. Защото за същото престъпление те биха били наказани доста по-жестоко.

Поредното изнасилване тотално изостри дебата за мигрантите в Белгия и в Европа.

„Хора, които трябва да ходят на курсове, за да учат как да се държат с жените,  на всичкото отгоре да правят точно обратното на наученото… Такива хора нямат място в Европа“, каза лидерът на анти-мигрантската партия в Белгия Влаамс Беланг.

Меркел и другите държавни глави обаче определиха това като неприятен инцидент.

Колко станаха инцидентите, обаче? И дали са инциденти, а не просто наглост, която бежанците навсякъде редовно проявяват?

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/qqSd8_vjgek

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.