Захарова: Думите на Киев за мир са само прикритие

Думите на Киев за мир са само прикритие и параван, зад който той продължава да следва поставената му от колективния Запад цел да нанесе стратегическо поражение на Русия. Това заяви официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова по радио Sputnik, коментирайки реакцията на Украйна на предложението на унгарския премиер Виктор Орбан за прекратяване на огъня.

Киев всъщност заяви, че Владимир Зеленски е изслушал предложението на унгарския премиер Виктор Орбан за прекратяване на огъня, но Киев ще търси уреждане на конфликта с други методи. И този смисъл беше опакован в някакви отвлечени най-общи послания за мир.

„Очаквахте ли да чуете нещо различно от тях? Аз не. В края на краищата всичките им послания за мир са само думи-прикритие, те са само клиширани думи, това са думи, които трябва да бъдат заучени и произнесени като тезиси. Целта е само една и тя не се е променила. Тя беше изказана от колективния Запад – да се нанесе стратегическо поражение на Русия“, каза Захарова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Доверието на Русия към Запада,съсипвано многократно от столетия е закопано ЗАВИНАГИ. Колониалният свят и американската хегемония ще останат в историята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.