Емил Каменов нарече Аръков неосъзнат гей

Емил боленБрадърът Емил Каменов, който първо грабна 100 бона от „Къртицата“, ставайки Къртица по заместване и за малко не успя да спечели и „Биг Брадър Ол Старс”, направи доста шокиращи разкрития за своите бивши съквартиранти Иво Аръков и Наско Месечков.

Аз не спечелих, първо защото бях искрен. Бях това, което съм си. Не мога да се преструвам. Искреността няма как да я монтираш, или демонтираш. Тя е част от теб. Като си искрен пък, щеш не щеш  показваш същността си, характера си, а не го забулваш с разни роли и ролички, заяви мачото.

Според него той бил прекалено як и мъжествен, което вече не било на мода сред жените и не се харесвало в България, тъй като вече имало малко истински мачовци и много немъжкари. „Да си мъжкар означава да  отстояваш своето докрай. Да казваш нещата в очите и в прав текст. Да тропнеш с юмрук ако трябва и да не оставяш всички да ти се качат на главата. На всичкото отгоре голяма част от мъжете са преминали на другия бряг или не се знаят на кой са. Нямам много против тях, всеки да прави каквото си иска, но не уважавам онези, които ми го натрапват и даже ме обвиняват, че аз съм различен и не съм като тях. Напротив, те са различните, но явно не го осъзнават.

Например Иво Аръков, Наско Месечков и Мартин Мартинов са неосъзнати хомосексуалисти за мен . Няма да ми се сърдите,  обаче вие  не знаете на коя страна да легнете”, обърна се той задочно  към тримата.

„Актьорчето, манекенчето и танцьорчето ми додоха малко неосъзнати. Разкрачени между двата бряга. Това е мое мнение, но мисля, че и на много други хора. Не знаят как да се държат един към друг, да се сприятлят по мъжки, или да започнат да се свалят. Скоро обаче ще се ориентират”, смята Каменов.

След финала на шоуто монтанецът  комуникира и то с удоволствие само  с Китаеца, Петя Буюклиева и Тошко Славков.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.