Емилия Разкри Истината за Фалита на Коко Динев!

ЕмилияМесец и половина след като роди, Емилия се завърна на музикалната сцена.

Това е своеобразен рекорд, който не съумя да постигне дори Кали, въпреки че има три деца, които трябва да издържа почти сама.

Емилия, все още пълна след раждането, се появи  на фирмения концерт на „Пайнер”, който се проведе  в зала „Арена Армеец”, а съвсем наскоро ще поднови и клубните си участия.

Фолкпевицата категорично отрича слуха, че се връщала тъй скоростно на сцената, понеже съпругът й бил във фалит.

„Просто е безумно да се говори, че се налага аз да пълня дупките в семейния бюджет. Не зная кой пуска тези злостни мълви, но в момента Коко на 100 процента издържа домакинството, а разходите на четиричленното ни семейство никак не са малки. Него жълтите медии непрекъснато го „фалират“, но той си има стабилен бизнес и никога нищо не ни е липсвало в материален план, категорична е пайнерката.

Тя е още по- възмутена  от плъзналия слух, че нарочно е забременяла и е родила второ дете, за да задържи шавливия Коко Динев до полата си.

Не съм толкова наивна, за да смятам, че  децата  укрепват връзката. Счупи ли се едно гърне, десет да родиш- не можеш да го прилепиш. Глупаво е да смяташ, че като има повече хлапета вкъщи, мъжът ще се чувства по-гузен и няма да кръшка или няма да те напусне. Около нас има толкова много примери кат се развеждат и хора с по три или четири деца.

Дъщеря ми  Мира не е „грешка“, или „случайност“. Двамата с Коко я планирахме с любов и съзнателното желание да увеличим семейството си, каза певицата.

Тя не скри, ме с Динев са имали сериозни кризи в отношенията си, но това се случва с всички, пък и всичко е останало в миналото. „Самият факт, че все още сме заедно, доказва това“, завършва Емилия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/q2ZW-Y_3wT4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.