Емануела показа малкия наследник на клана Диневи

Емануела бебеПоп-фолк певицата Емануела, която роди първия внук на олигарха Динко Динев,  бе изписана от болницата по бързата процедура.

Тя се зарече, че ще излезе на третия ден и го направи. Новината и снимка от изписването  бяха публикувани от продуцентите на фолк певицата от „АРА Мюзик“. На нея си личи, че младата майка е щастлива и даже е сварила да се гримира. Няма никакви следи от дългата бременност, лицето й не е подпухнало и тя си е все така красива, макар и преминала мъките на раждането.

На 11 януари певицата  роди малкия си Димитър, който кръсти  на бащата – Митко Динев. За разлика от колежките си, тя кръщава децата си със звучни български имена, без да й пука за модата.  Бебето си има батко – първородният син на певицата Христо, който се появи твърде рано в живота й, но когото тя обича и възпитава строго. Двамата с Димитър- старши се сприятелили и с еднакъв трепет очакваха малкото бебче да се прибере у дома, заедно с жената, която и двамата обичат.

Предстои самата Емануела да мине отново по пътя със сменянето на памперси и безсънните нощи, но тя е бойна дама и ще се справи. Преди да роди, тя заяви и че още през март ще се върне на сцената, а вкъщи най-вероятно ще й помага бавачка.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ZSji_DyNOVE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.