Европа се е устремила към собствената си ликвидация

Съзнанието на гражданите на Европа потъна в канавката. А до съвсем неотдавна тези страни се считаха за просветени и просвещаващи. Оттам идваха модните тенденции. Натам бяха устремени погледите на ценителите на изкуствата. Там създаваха и творяха…  Какво се промени? Всичко!!! Пред очите ни се пренаписва историята. И то не само тази на Втората световна война. Променя се фактологията на цели векове история – като се започне от Колониализма – в угода на настоящите планове и задачи на западния елит. Подизпълнителите им са подбрани тъпи и зависими политици, подпрени от американски гръб. Европа е претъпкана от подобни премиери и президент, назначени за такива от Дълбоката държава.

Една от спуснатите им задачи е да отменят европейската култура! Забраниха музиката на Чайковски! Това не е просто безумие, това е кощунство. В Украйна само за две години са разрушени 28 паметника на Пушкин. И не само не осъдиха тази страна за варварството и чудовищното й безкултурие, но с всички сили се стремят да я набутат в ЕС. Вече е очевидно, че разрушаването на паметниците на гениите е новият входен билет за членство в ЕС. По същия начин разрушиха и Паметника на Съветската армия в София.

Твърденията, че древните укри с лопати са изровили Черно море, т.е. създали са го, а след това попътно са изобретили и колелото, което битува в украинските училищни учебници, показват степента на нравственото падение на онази провалила се проекто-нация. Но всичко това се подкрепя горещо от управляващите в Европа. Очевидно и те са на същото ниво — на копачите с лопатите, тръгнали да прокопават морета и океани.

Свидетели сме на процес, който е силно тревожен. Тенденцията е народите да се размият, да се разтворят един в друг. Всичко това върви със скорост, която в най-скоро време ще доведе до катастрофа. В някои райони на Франция вече няма французи. Мюсюлманското население просто изтласква местните жители. Същото е и в Германия. Милиони бежанци от Близкия Изток и Африка пристигат ежегодно в ЕС, за да останат там завинаги. А ако говорим за раждаемостта, то местното население измира, докато ръстът на популацията сред мигрантите поразява съзнанието.  

Ликвидират се основните ценности — това е новият тренд на т.нар. култура на запада. Разрушаването на семейството води до нови катаклизми в обществото… Главните кукловоди на тези промени са зад кулисите. Но, ако се вгледаме внимателно, то можем лесно да установим основните тенденции и тяхната реализация. Начело на страните, в които се руши, са застанали назначени пионки на Вашингтон. Те са откърмени и възпитани там. Живеят и действат в пълно подчинение на интересите на хегемона. За всеки от тези политици ИМА компромат, който позволява те да бъдат лесно и успешно манипулирани. Играят си с тях като с кукли.  
Никой от тези слуги на американската глобалистка доктрина не се интересува от гражданите на страната си. Пълно следване на методиките, спускани оттатък океана.

Това са фактите. Здрав разум няма! Има фанатична злоба към несъществуващите врагове от Изтока и див ужас пред несъществуващите заплахи. Пропагандата и фалшивите новини толкова мощно удрят по мозъците, че правят изключително лесно да бъдат управлявани поддалите се на техните внушения същества. Нивото на аналитичната мисъл е сведена до под морското равнище. Мозъците са изключени. Всичко е като в духовна морга. Реалната оценка на случващите се събития в света и в съответната подчинена от Запада държава, е на морското дъно. Поставили са й котва и тя потъва. Единствените проблясъци са в Унгария, където Орбан в редица сфери се доказа като трезв политик, стремящ се да защити интересите на народа и държавата си. Всичко останало в Европа е доведено до стадно ниво.

В същото време Европа и значителна част от целия свят са натъпкани с американски бази за налагане на вашингтонската воля чрез твърда сила. В ход е и масирана обработка на съзнанието чрез разни и разнообразни НПО, Фондове и финансирани с трилиони долари глобални медии и социални мрежи с глобално покритие. Главната ценност са ПАРИТЕ. Всяка заповед се изпълнява от внедрената управленска креатура, дори ако е в пълно противоречие с интересите на дадената държава и народ. Вижте какво се случи с Грузия. Там приеха закон за чуждестранните агенти, който буквално пречупва плановете на САЩ за контрол върху страната. И настана такъв вой – наскачаха местните НПО-мрежи, финансирани от САЩ, последваха директни заплахи… включително срещу грузинския премиер, че ще бъде убит – от високопоставен европейски чиновник. А ЕС-чиновниците здраво ги държат за топките!

А вижте как се сгромоляса промишлеността на Германия! Умът дори не може да го побере. В ход е целенасочено разрушаване на всичко, съградено в продължение на много десетилетия. Нещо подобно се случва и във втората икономика на ЕС — Франция. Всичко върви по план. Разрушава се като домино. Изгражда се новата западна система — системата на пълно подчинение на икономиката на ЕС на интересите на транснационалните корпорации и американските компании. ЕС се превърна в тестова площадка за САЩ. Завземат се икономиките на различни страни и на цели континенти.

След работната си визита в Куба и Никарагуа секретарят на Съвета за сигурност на Руската федерация Н. Патрушев каза, че „в момента в Латинска Америка има 70 военни бази на САЩ, макар официално Пентагонът да признава военното си присъствие само в няколко страни. Болшинството американски военни обекти са или под наем, или са маскирани като граждански обекти“. Това не са обикновени бази. Това са нишки за управление и контрол на ситуациите в различни страни. С тяхна помощ САЩ разпалват конфликти и създават огнища на напрежение. „Спомнете си Украйна, Сирия, Ивицата Газа, Йемен, страните от Сахаро-Сахел. Безпрецедентното по продължителността си американско нашествие в Ирак и Афганистан“, добави Патрушев. Като говорим за нови огнища на напрежение, трябва да си припомним за Тайван, Южно-Китайско море, Корейският полуостров, милитаризацията на Япония и множеството конфликти в африканските страни. Всичко това се извършва от спецструктурите на Пентагона. Според Патрушев „целите на Вашингтон са ясни и разбираеми“. Целта на САЩ е чрез тези структури да сменя всяка неудобна на американската империя власт в съответната държава. А глобалната им цел е на всяко държавно кормило ще бъдат поставени американски марионетки — както вече направиха в Европа.

По американски образ и подобие. Кадрите на САЩ в другите държави са като изсечени под щампа — все едно имат печат на челата си. В овладените от тях страни икономиките биват изцяло подчинявани на интересите на Америка. Целта на САЩ е да ги превърне във васали на Вашингтон, ако все още не са. Да ги принуди да си самозаличат и забравят националната история, а с това и собствените си национални интереси. Затова всяко изказване на Путин предизвиква френетична ненавист сред западните елити. Защото в момента той буквално погребва плановете на САЩ. Европа отдавна е в лапите на хегемона и вероятно е загубена. Надеждата е в целия останал свят, който е способен да се противопостави на хищническите планове на Запада. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. МНОГО ТЪЖНО И СТРАШНО. Въпреки огромните си колониални грехове, въпреки всички религиозни и други безобразия, европейските нации създадоха шедьоври на културата, на изкуствата.Европа стана един научен център за хиляди открития, придвижили човечеството до сегашното му ниво.И сега, тъпотата на англосаксонския кретенизъм си помисли, че може да скапе Русия, да присвои всичките и природни богатства, както го е правила с колониите си векове и попадна в собствения си капан, от който излизане няма да има. Англосаксите и вече васализираната Европа, не разбраха, че не могат да третират руския народ като всички останали, че зад неговото благородство и търпение все пак има много разум и сила и воля за опазване не само на себе си, но и на целия свят.Това е наистина божествено стълкновение, в което силите на доброто ще победят.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.