Евгени Минчев моли за прошка всички, които е обидил

Евгени уплашенЛорд Евгени Минчев ъф Итън си призна, че е готов да извърви с нелекия път към сдобряване с бившия му приятел д-р Енчев.

Конфликтът между двамата започна преди години, ватманът  измисли слогана „Благодаря Ви, д-р Енчев“, а пластичният хирург го използва, но между двамата се заговори за неуредени финансови отношения, а пиарът притискаше клиента си за повече пари, докато докторът го отряза.

Минчев издаде, че вече е факт сдобряването му с Антония Петрова. Това  станало на конкурса Мис България малко след Нова година, на който тя беше ко-водеща. Двамата си били  проговорили след доста  години на  ледено мълчание застанало помежду им. Евгени се похвали, че той бил направил първата крачка и вероятно удобно забрави какви прякори измисли на Петрова и как разпространяваше невероятни небивалици по неин адрес, след като тя отказа да му плаща за пиар.

От екрана той жално се обърна с покана за сдобряване и към останалите си  врагове като Камелия Воче и „всички други, които ме съдят“. Ватманът навреме се усети, че ще се разори, ако всички дела за обида срещу него тръгнат и завършат с осъдителна присъда.

В момента  дело срещу него води Венета Райкова,  а той избяга от първото заседание и има заповед от съда да бъде доведен принудително. Китаеца също се заканваше да го съди заради твърдението, че са били гаджета няколко месеца, а жена му е готвела и миела чинии у тях. Дело води и Ваня Червенкова, която пък Евгени осъди да не го приближава на по-малко от сто метра понеже го била заплашвала.

Червенкова е запасена с няколко папки материали срещу мнимия лорд . Макар че според слуховете Китаеца ще се откаже от делото,  защото има риск наяве да излязат още по-неприятни и пикантни подробности за него и бившия му съпруг на Азис, жена му Виолета е категорична, че няма да преглътне обидите.

В момента Минчев е разбрал, че е сгазил яко лука и моли обидените от него да му простят. Но колко ще го направят наистина и той не знае. Важното е да опита.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.