Доц. Мангъров: Някой използва COVID-19 за Плашило! Уплашен Народ се Манипулира по-лесно! (С ВИДЕО)

Начинът по който ни се представят данните и статистиките за коронавируса е силно манипулиран и некоректен. Вече е очевидно, че това е тенденциозно и се прави с цел народът да бъде плашен. Който го прави, знае, че уплашени хора се манипулират по-лесно.

Това каза пред БНТ доц. Атанас Мангъров.

Единственият коректен начин за представяне на данните е да се съобщава колко от тестовете са направени на хора за първи път, на хора под карантина, за колко души са правени за 2-ри, за 3-ти път… А също и колко от тестваните за първи път са приети в болница. И още – колко от пациентите в реанимация са само с COVID-19, а не са там заради друго заболяване. На нас не ни се съобщава нито една от тези статистики.

Доц. Мангъров цитира данни от Националния оперативен щаб, според които заболеваемостта в България от коронавирус е 43 на 100 000 души.

„България е на първо място по обща смъртност в Европейския съюз. Подчертавам – не от коронавирус, а въобще. Тази година обаче смъртността у нас е спаднала – тя е с няколко процента по-ниска, сравнено с предишни години. Тоест, коронавирусът не е допринесъл с нищо за увеличаването на броя на починалите у нас през тази година“, бе категоричен доц.  Мангъров.

Според Мангъров „Щабът за борба с коронавируса трябва да бъде незабавно разпуснат, защото не изпълнява медицински, а политически задачи. Тъй като вирусът е безобиден и те по него нямат работа, явно някой ги е назначил да плашат хората“, коментира Мангъров.

ВИЖ ВИДЕОТО! Интервюто с доц. Мангъров е в началото!

 

https://youtu.be/aURaUTPmvz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.