Джена проговори за връзката си с Богданов

Джино и ДженаФолкпевицата Джена наруши царственото си мълчание си по въпроса за романтичната си връзка с Пламен Богданов.

Досега тя мълчеше, но по време на участие в столичен клуб внезапно се изцепи. Докоснете ме. Или само ме слушайте. Мога да направя всеки мъж вип. Даже произвеждам випове.

Имам връзки вече в Къщата на ВИП Брадър. Всеки мераклия може да каже, че ме познава и влизането му вътре е гарантирано. Даже мисля да направя едно предаване „Пипни Джена – стани звезда“. Дори може да не ме пипате. Само да ме гледате и вече сте вип, пошегува се певицата и предизвика бурен смях.

На гърба на Джена и без никакво нейно участие минаха цели десет дни в Къщата, като зрителите се чудеха бил ли е с нея Пламен Богданов, или не. Само Преслава ли му е гадже, или и колежката й.  На всичкото отгоре беше вкаран и бившия годеник на певицата – Джино. Той пък с подробности разказа как са се запознали, как са се влюбили, колко години са ходили, какъв пръстен й е купил за годежа, колко струвал  и как тя била мъжко момиче, понеже му го върнала след развалянето на годявката.

Даже Джино привика на сериозен мъжки разговор Пламен да го разпитва бил ли е с годеницата му и какво са правили. Мъжете надуха перки и едва не се сбиха заради измишльотините на Богданов, докато той не призна, че изобщо не е виждал певицата.

Мен ме няма в Къщата, но явно там без мен не могат, разсмя се фолкаджийката и на шега каза, че ще отиде да си търси хонорара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.