Джей Ди Ванс: Демократите открито се противопоставят на семейните ценности и раждането на деца.

Кандидатът за вицепрезидент на САЩ от Републиканската партия Джеймс Дейвид Ванс, по-известен като Джей Ди Ванс, заяви, че Демократическата партия на САЩ е деградирала до степен, че вече открито се противопоставя на семейните ценности и раждането на деца.

„Факт е, че Демократическата партия открито се противопоставя на християнската религия и семейните ценности и прилага съответните политики“, каза той по „Фокс„. Сенатор Джей Ди Ванс, когото Тръмп си избра за вицепрезидент, отвърна на демократите за последната им атака срещу наскоро възобновената му шега за „бездетните жени-котки“, управляващи страната, като ги обвини, че са извадили забележката му от контекста и поясни, че тогава е имал предвид скандално изказване на Камала Харис, заснето на видео. 

Ванс отбеляза, че демократите „насърчават младите семейства да не раждат деца, като обясняват това безумие с опасенията си относно изменението на климата“ и наричат ​​родителите, които искат дори само едно дете, „егоисти“. Политикът цитира като пример видео с кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Камала Харис, където тя заявява, че „да имаш деца е лоша идея“ заради „проблемите, свързани с изменението на климата“.

„Ако се поинтересувате честно за какво е действително загрижен американския народ, това не е извадената от контекста шега с мое изказване, което съм направил преди три години. Това е фактът, че Камала Харис, царицата на южната американска граница за многомилионни тълпи неграмотни мигранти, докато тя и нейната Демократическата партия провежда най-брутални антисемейни политики, целящи единствено местните американци да спрат да се възпроизвеждат“, подчерта Джей Ди Ванс.

„Всъщност току-що чухте Камала Харис в излязъл наскоро клип да говори за това, че било лоша идея да имаме деца заради безпокойството й от изменението на климата. Срам ме е че изобщо се налага да го кооментирам, но тези хора не са добре с главите. Няма как тази държава да оцелее, ако се управлява от партия, която официално заявява, че ще се бори с раждането на деца и е много против семейните ценности“, категоричен бе той.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември. Предполагаше се, че Демократическата партия ще бъде представлявана от настоящия американски лидер Джо Байдън, но след катастрофалното му представяне на дебата през юни с републиканеца Тръмп, призивите сред демократите Байдън да се откаже от битката започнаха да стават все по-шумни и настойчиви. На 21 юли той реши да се оттегли от надпреварата и подкрепи номинацията на вицето си Камала Харис за най-високия пост в правителството на САЩ. Републиканската партия на САЩ ще бъде представена на изборите от досегашния американски лидер Доналд Тръмп. 

Източник: ТАСС

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пр Байдън е порастал с десет кантиметра слез отказа за надпревара сравнен по снимки със съпругата отпреди. Климатично разтреножен може би

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.