Графа: Успях и ме налазиха хейтъри, приятелите оредяха

ГрафаГрафа сериозно   се сблъсквал със завистта в музикалните среди и каза, че това е присъщо за всички сфери у нас.

„Колкото повече успяваш в България,  толкова  по-гадно става и те гледат на кръв. Виждам, че с течение на времето приятелският ми кръг също обедня. Стесни се до 5-6 души. Със сигурност у нас има много завист в музикантските среди, но това е характерно за  цялата държава. Ние обичаме да злорадстваме и да хейтърстваме, да дърпаме всеки обратно в казана.

Това е човешко, ще излъжа, ако кажа, че аз не завиждам, всеки човек понякога завижда.  Въпросът обаче е да можеш да контролираш това чувство и да работиш над себе си. Много  търсят вината в в другите, а не в себе си. А аз съм самокритичен и това ме спаси. Имах мания на тема контрол, исках всичко да става  с мое участие, докато разбрах, че това  е много обременяващо за теб и за другите, осъзнах го и се коригирах.

Много от утвърдените певци също нямат уважение и колегиалност към по-младите изпълнители  и се държат по-скоро с пренебрежение към тях. Същото правят и  за музикалните медии, които не излъчват  техните песни и се правят, че ги няма. А това може да обезсърчи и да откаже дори най-големия талант.

Дразня се, че у нас няма уважение между хората и между поколенията. Това са певци и старите, и младите,  които са дали много и дори да не ги харесваш, ти трябва да им отдадеш почит, особено на старите, смята още той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.