ГНЯВ НАРОДЕН: Борисов, ИЗМИТАЙ СЕ С МИГРАНТСКАТА СИ ПАПЛАЧ от България! Стотици българи с разбити глави и усти напълниха болниците! Виж Тук:

харНеизбежния кървав сблъсък между т. нар. арабски бежанци и българите се случи!

Назряващият конфликт тлееше в цялата страна, но полицията и официалните медии на властта се правеха, че не виждат. Защото така им беше наредено.

Всеки ден избухваха схватки в София, мигранти се колеха с ножове, блудстваха и изнасилваха български момичета, но всичко се замиташе под черджето, заради ангажимента на крадците от ГЕРБ към западноевропейските им олигархични спонсори да проповядват и налагат в България сектантска евротолерастия!

Сега обаче, напрежението в бежанския лагер в Харманли ескалира, прерасна се в бунт… До степен, че стана невъзможно повече да се крие. Цялата страна гръмна от възмущение, когато разпасали се афганци и пакистанци се нахвърлиха с камъни срещу жандармерията, изпочупиха масите и столовете в общежитието, изкъртиха прозорците на сградата и изреваха, че не било човешко да ги държат затворени заради някаква си карантина. И настояха веднага да ги пуснат към Западна Европа.

„Голяма група мигранти запонаха да трошат лагера още от сутринта, а други пък скочиха да бият хора от персонала. Развилнелите се мъже се насочиха към кухненския сектор и се нахвърлиха върху българките-готвачки, които в това време им приготвяха храната за обяд. Трета група бежанци връхлетя срещу полицаите, които охраняват лагера. Те пък извикаха на помощ жандармерията, която пристигна следобед… И чак тогава… това вече нямаше как да се скрие от медиите, които пък очевидно са получили разрешение от властта, за да се осмелят да изпратят репортери“, разказва охранител, който е бил на мястото на събитията.

„Мигрантите просто издивяха. Атакуваха жандармерията с камъни, хвърляха дървета, приличаха на озверели хищници.

Крещяха като луди, правеха с ръка знаци, че ще ни изколят и ще ни отрежат главите. Чупеха и хвърляха всичко по земята. Едва се измъкнахме“, разказа една от готвачките.

Въпреки пристигналите части на жандармерията с водно оръдие, авганците продължават да беснеят. Трошат всичко, палят огньове, мятат по ченгетата запалени прътове…

Водното оръдие на жандармерията, по стар нашенски обичай, засича, а водопад от камъни залива униформените. Резултатът е: 14 ранени полицаи  в болницата и 240 арестувани мигранти.

На мястото на разразилата се битка е вече и главният секретар на МВР  Георги Костов, а накрая, от кумова срама, в брониран джип, пристига и Бойко Борисов.

Не за друго, а защото почти цялото население на Харманли се е изсипало край лагера и скандира: „Мигрантите вън от България!“ А това противоречи на евроатлантическите ценности, за налагането на които диктатора Борисов е поел ангажимент към западните си кукловоди. А те пък, съответно, му гарантират и обезпечават властта в колонията България.

„Бяхме мирен и спокоен град, докато не настаниха тези хора тук, разказа пред камерата на Нова тв. разплакана жена. Сега не смея да пусна детето си навън. Самата аз не смея да изляза на улицата, защото арабите ме оглеждат като парче месо и подвикват след мен. Не можем да живеем като затворници в собствените си домове!“, проплаква жената.

ХрарманлиПрава е жената!

Не можем така да живеем!

И едва ли в България има някой идиот, на който да не му е било ясно това от самото начало!

И тук е редно да попитаме господен премиера в оставка: Откъде-накъде и защо се пръкнаха тези 3 500 озверели араби в лагера в Харманли? Ами тези в другите лагери? Ами направо цялата тая ислямистка паплач, която наводни българските градове?!?

Нали строихме ограда?

Нали пиле не можело да прехвръкне през нея?…

… Понеже границата ни, като външна за ЕС, била най-сигурната… в света!!!

Или Ердоган тайно ни ги праща, а ние тайно си ги прибираме! Пък туземния народ български – кучета го яли!

boiko-vinetu2

Какво стана с метаните към Меркел?

Какво стана с европейската квота за бежанци, която отдавна минахме и направо утроихме?

София е пълна, каналджиите прекарват по 500-1000 души на ден, едни бягат към Сърбия, други остават тук…

А Турция е отворила тук-там границата, пък Баце се прави, че не вижда.

Той!

Бащицата!

Спасителят на нацията българска!

Или по-точно – нейния палач!

Аплодисменти за Бойко Борисов, дами и господа! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Лицемер! Докога ще го търпим? Сам ни внесе новите поробители!

  2. Не Борисов не трябва да бъде вън от България.Трябва да остане тук и да бъде съден за престъпленията към Държавата.Но не от продажните съдий,а съден от народа

  3. СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ Е САМО СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА

  4. Г-жа МУСТАФА – типично амеpиканско име, нали? И нито дума от къде идва тя, какъв е пpоизхода й? Нали за всеки нов посланик се иска агpеман. Да живее бългаpо-аpабската дpужба!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.