„Гласът на България“ Кристина Иванова продава автомобила

КристинаПобедителката от тазгодишното издание на „Гласът на България“ – Кристина Иванова, възнамерава да продаде наградата си.

Младата изпълнителка, която спечели неочаквано, след като още по-неочаквано Невена Цонева се отказа на финала, смята да се отърве от чисто новия автомобил, който получи заради победата си  и да вложи парите в образованието си.

Кристина е само на 17 години, няма книжка, не може да кара лъскавата кола, пък и автомобилите не били нейната страст. Тя не си падала по високите скорости и новите коли и съвсем разбираемо наградата не й трябва. А и не може да я заключи в гаража и да чака кога ще й дойде музата да стане шофьорка.

Затова решила, че по-добре да инвестира в образование, отколкото в лъскави ламарини. Тя смята да учи в чужбина, като завърши след година средното си образование, но още отсега  мисли за подходящ университет.

Кристина смата да замине в държава, която й предлага подходящо обучение по музика и развиване на заложбите й. Тя няма търпение  да сравни уменията си с тези на други изпълнители и да доразвие своите.

Освен автомобил, победителката получи  чек за 20 000 лв. и сериозно  обещание за записване на собствена песен и клип към нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ekjmo-NfIok

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.