Ген. Шивиков: Русия изтегли войските си в дълбочина, за да подмами Украйна в Курска област, сега обкръжава и смазва ВСУ (С ВИДЕО)

Това е мое мнение и нямам претенциите за изключителност в анализа или пък демонстриране на предричане какво ще се случи след Курск, както някои наши евроатлантически експерти, но заявявам, че не се съмнявам в победата на Русия.

Първата жертва, която падна в необмислената, но фатална за Зеленски авантюра е истината.

И като се започна с едни елейни слова за възхвала на украинската армия от правоверните ни евроатлантици , че дори заглушиха „тръбите на Йерихон“ по повод падането й в кървавия капан в Курск, от който измъкване няма да има и тази кървава кризисна ПР акция ще ускори капитулацията на режима на Зеленски. Който не познава законите на войната е обречен на провал и гибел. Историята е най – добрият учител, но явно Зеленски и компания са отсъствали от часовете по история. Припомням само, че Наполеон влезе в Москва, а Хитлер стигна до Москва, но краят им беше трагичен. И днес явно Зеленски се опитва да я повтори (историята), но тя ще започне като фарс, за да се превърне в трагедия за него. Цялото военно дело се базира на заблудата – казва Сун Дзъ. Вярно е, че Русия претърпя имиджова щета в първите дни от украинската инвазия, но Русия заблуди Украйна, че не е в състояние да гарантира териториалната си цялост. Преди време бяха изтеглени в дълбочина голяма част от прикриващите войскови подразделения. Границата се охраняваше основно от граничните войски, гвардията и подразделения от ФСС. Дори Беларус изтегли подразделенията си в дълбочина. По този начин заблуди и вкара Украйна в капана, която буквално хвърли в кървавата месомелачка последните си уж най, най – подготвени, маневрени и въоръжени формирования, същите бяха допуснати в дълбочина на места до 20 км и разтеглени на широчина до 60 км, като по този начин ги отдалечиха от линиите за всестранно снабдяване. От друга страна изтеглените в дълбочина руски войски след добре организиран и предварително планиран марш се развърнаха и обградиха от всички страни вклинилите се украински войски, като им бяха прекъснати линиите за снабдяване. Паралелно с развръщането на руските войски се извърши организирано и бързо извеждане от театъра на военните действия на цивилното население. В момента се извършва масирано огнево поразяване и унищожаване с всички огневи средства на украинските формирования. Пред тях има два пътя единият е да загинат, а другият е да се предадат, за да живеят. Другият положителен резултат за Русия и президента Путин е, че ще бъдат разкрити до най – високите етажи на властта всички корумпирани лица и тези, които доносничат и служат в интерес на Украйна. Дано съм бил разбран и полезен, но не вярвайте на нашите от всякакъв калибър евроатлантици!

Ген. Димитър Шивиков

Вижте и коментара на статията на ген. Шивиков от Добри Божилов. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Пропагандни действия целящи медиен ефект обикновено са недообмислени и дават плачевен резултат. Какво постигнаха Зелевият и военното командване на укрите с десанта в Кринки? По най-глупавия начин стъпиха на една мизерна площ и понеже бяха безсилни да я разширят и превърнат в плацдарм, се напънаха да я бранят за престиж, изсипвайки неспирен поток от обречени „смъртници“. Какво по-голямо удообство за руската артилерия и ракетни войски от това да им предоставиш малка ограничена площ наситена с войска за изтребление. Това на практика е сам да си създадеш обкръжение с възможности или за плен или за унищожение. Нещо по-различно ли е авантюрата в Курск? Не се поучиха от Кринки и повтарят същото безразсъдство в Курск. Явно докато не се похарчат всички фашизирани укрозомбита населяващи територията войната няма да бъде прекратена.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.