Ген. Конашенков с Ултиматум към Чуждестранните Наемници в Украйна! (С ВИДЕО)

Цялата по-нататъшна отговорност за смъртта на тези чужди граждани в Украйна е на западните държави, които са ги пратили, каза говорителят на руското МО

Всички местонахождения на чуждестранни наемници в Украйна са известни на руските въоръжени сили. Това съобщи официалният представител на руското Министерство на отбраната ген.-майор Игор Конашенков.

„По тях и занапред ще се нанасят точни смъртоносни удари, подобни на онези, които на 13 март унищожиха военната база в село Старичи и на военния полигон Яворовски“, каза Конашенков.

Той отбеляза, че редица западни държави насърчават участието на свои наемници в боевете в Украйна.

„Цялата по-нататъшна отговорност за смъртта на тази категория чужди граждани в Украйна лежи само на ръководствата на тези страни“, каза говорителят.

Както вече съобщихме, сутринта на 13 март руските военни нанесоха високоточен удар по учебни военни бази на въоръжените сили на Украйна в Старичи и на военния полигон Яворовски (на границата с Полша). В резултат на високотехнологичната руска ракетна атака от над 1000 км., бяха унищожени 180 чуждестранни наемници, както и голяма партида оръжия, доставени от чужбина. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Защо, въобще, предупреждавате врага? Туморът трябва да се отстрани. Тези врагове са като раков тумор. Режете и лекувайте.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.