Ген. Димитър Шивиков: Видяхте ли ги вчера на протеста срещу „Гaзпpoм“ – СOPOCОИДИ ЗА ЗАТВОР! Време е да ги спрем!

ГЕН. ДИМИТЪР ШИВИКОВ

Народе български, видя ли ги вчера пред президентството петоколонниците, патентованата сган към американското посолство, платените соросоидни нищожества, които неистово желаят България да е само територия и оръдие в пагубната за нас агресивна политика на администрацията на САЩ?

Митинг срещу „Газпром“!!! Нямало да се къпят, съгласни били да зимуват на студено – само да не купуваме „недемократичния“ руски газ. Путин бил диктатор. Обаче и дума не обелват за диктатора на Азербайджан Илхан Алиев. Впрочем повечето от присъствалите вчера на псевдо-митинга едва ли са чували за диктатурата в Азербайджан, чийто газ обаче ни се представя като „демократичен“. Събират ги тези изпаднали люде с есемеси и им спускат опорните точки по имейла. Общото между всички тези протестиращи е, че до един са на хранилка, т. е. получават от милионите долари на американските фондации, за да рушат държавните устои на българското ни Отечество. И да тровят обществото ни с гнусна пропаганда с цел противопоставяне на различни групи от народа ни, обезверяване в собствените възможности, насаждане на омраза. Една от основните им задачи към постигане на тази цел е прекъсване на братските ни чувства с Русия.

Ще позволим ли това да се случи? Да знаете: на тези лумпени работодателите им от „Америка за България“ и „Отворено общество“ им плащат високите сметки на парното и всичките разходи за комунални дейности, плащат им за охолен живот, за да се отплащат с унищожаването на майка България. Тези хора трябва да лежат в затвора. На 2 октомври масово гласуване и наказателен вот срещу предателите. Няма алтернатива за газ без „Газпром“ и то след директно договаряне с Русия, за да се елиминират посредниците. Защото другата алтернатива е пак руски газ, но по-скъп чрез посредници, които извличат огромни печалби. Диверсификацията е една голяма измама и нонсенс и се заключава в следното изречение – грабеж от народа и печалба за комисионерите.

Време е да върнем България на българите! Не на чуждите фондации и неправителствени организации и техните престъпни, противонародни действия! България не е васал на САЩ, не е полигон на НАТО и не е задният двор на ЕС. Аз съм български офицер и защитавам Отечеството от чуждо посегателство и ако трябва „За опашката на дявола ще се хвана“ , но ще се боря за отскубването на Родината от смъртоносната хватка на САЩ. За силна и просперираща България със задружни усилия, българи!

Ген. Димитър Шивиков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. Няма да се къпят – добре, значи и по миризмата ще ги разпознаваме продажниците!

  2. Идиотите и сега не се къпят.Евгени Дайнов е жив клошар! ПУТИН ЩЕ ВИ ИЗКЪПЕ НИЩОЖЕСТВА,СГАН ПРООДАЖНА!!!

  3. Време е да спрете само да говорите и да спрете не тези нищожества, те са едно голямо НИЩО.Време е да спрете тези, които ни докараха до тука и продължават да ни бутат в пропастта. С приказки не става, не е ли вече пределно ясно.Мъже трябва, ама май няма.

  4. И като им гледам плакатчетата и на тази дето щяла да зимува на студено и на този, дето нямало да се къпе, като гледам каква изработка са тези плакатчета, все ми е на ума, че сами са си ги поръчали, а не са им ги тикнали в ръцете готови.

  5. Трябва не само Шивиков, не само една шепа анализатори, всички трябва да скочим срещу тази соросоидна смес, която Щатите направиха с парите си. Тези ще вземат и оръжие и един ден ще стрелят срещу всички нормални, както става в Украина.Нали говорим за свобода,за демокрация, за суверенитет. Който иска да не се къпе, да ходи вмирисан, да чука зъби в студено жилище, ние останалите, нормалните не искаме да сме роби. Тази война в Украина, и кокошките разбраха, е готвена от години за да се избива един народ, разделен в две държави. Признаха си и целта, да се съсипе Русия. Тогава, какво общо имаме ние с англичаните бе нещастници,какво общо имаме даже с коя да е бивша колониална владетелка. И нашите политици с най-тъпите възможни обяснения ни тласкат в тази лудост.Ние имаме право на избор и много преди изборите трябва да се организират във всеки град митинги в подкрепа на нашия суверенитет. Нямаме нужда някой да ни пази от Русия. Вижте бе хора предсказанията на нашата Севрюкова, ще бъде направен опит от Турция да заеме някои територии с турско население и кой ще ни подаде ръка, македонците ли, сърбите ли, румънците ли. Може ли да има толкова тъпи и ограничени хора, които са българи по рождение.Втрещен съм!!!!

  6. Г-н Колев,опит няма да бъде направен.Решено е,Турция ще вземе Родопите,сами дето на народа не се казва нищо.Света е разделен на 12области и Южна България е с Турция,Сирия,Ливан и др.подобни в една област,а Северна България е в друга група със славянски държави.Разделението е направено и нас никой няма да ни пита.Както едно време-Княжество България и Източна Румелия.

  7. Русофобите са измет за утилизация и инсенерация! Слава на Россия!

  8. Защо позволяваме на едни и същи соросоиди да ни тормозят. Дайте да им се противопоставим най-накрая. И ние живеем тук, имаме думата – на нас никой не ни плаща, че да им уйдисваме!

  9. Да им се противопоставим на тази измет – сигурно сме повече!

  10. Защо няма лозунг „Няма да ям, защото съществува Русия“.

  11. Браво, г-н генерал!!!! Подкрепям 100% !!!!!
    А за гадните соросоиди мога само да кажа: да ви *ба мамата !!!!!!!

  12. „Клаха народа си така,както и турчин не го е клал….! “

    Та така…

  13. 95% БЪЛГАРИ ОБИЧАМЕ БЕЗПЛАТНО ВЕЛИКА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ НЕ БИВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ 5% ПЛАТЕНИ УПРАВЛЯВАЩИ ПЛАТЕНИ ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ДА НИ ОТНЕМАТ БЪЛГАРИЯ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ГРАБВАЙ СОПИТЕ И ИЗЛИЗАЙ ПО ПЛОЩАДИТЕ

  14. Аз не желая на живее в една страна с такива психически увредени хора.Добре би било да се разделим България на източна и западна, като на петоколнниците ще бъде достатъчна само северозападната част.

  15. Къв народ български, бе, генерал Шивиков, кви 5 лева?!?! Това не е никакъв народ – това е просто, долно, много страхливо и малоумно овче стадо! Рая, както са му казвали турците едно време!
    Народ има в Гърция, Турция, Македония, Румъния, Франция, Италия, Германия и Франция така нататък.
    Защото ако наистина имаше народ в американската задморска територия-мутрокочина БГ ти този народ отдавна вече да беше грабнал камъни,дървета, сопи и железа, и отдавна да беше измел и изритал тази мръсна сган – кирчо-лореро-кокорчовци, Корнелия, гуцани, муцани, бойкикевци, мунчорадевци, бокотикви, шкембета, гоцета, моцета и така нататък. Мръсна сган, която вече 33 години трови и убива Майка-България!!!

  16. ПростоКиро се зарече: „Няма да купуваме газ от „Газпром“, а ще купуваме от Азербайджан, като забрави да спомене, че контролни пакет от акциите на ю4Азер-газ“ държи „Газпром“. Не по нрат, а по шия.

  17. Тоя НЕКЪПАНИЯ го изолирайте в Гуантанамо да не мирише и смърди!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.