Генерал от ВВС на САЩ призова подчинените си да се готвят за Война с Китай през 2025 г.

Генералът от военновъздушните сили на САЩ Майк Минихан е информирал със служебна паметна бележка подчинените си, че след две години САЩ ще започнат война с Китай и ги е инструктирал до края на февруари, т.г. да докладват за взетите от тях мерки относно предстоящите бойни операции срещу Китай. Това съобщи телевизия NBC в петък.

„Надявам се да греша, но вероятността за това е много малка. Всичко говори за това, че ще се бием през 2025 г.“, цитира каналът откъс от документа. Автентичността на бележката е потвърдена от служител на транспортното командване на ВВС на САЩ.

Във вътрешен документ, който се появи за първи път в социалните медии вчера, а малко по-късно достоверността му беше потвърдена от Пентагона, ген. Минихан заявява, че основната цел на предстоящата военна интервенция на САЩ ще е възпирането и „ако е необходимо, разгромяването“ на Китай.

Минихан уточнява, че президентските избори в Тайван догодина ще дадат на китайския президент Си Цзинпин повод за военна агресия срещу острова, докато Съединените щати ще бъдат разсеяни от собствените си вътрешни дела – а именно битката за Белия дом.

По мнението на генерала, китайските власти вероятно ще използват президентските избори в САЩ през 2024 г., за да започната операция по установяване на контрол над Тайван.

Освен това ген. Минихан призовава подчинените си да му докладват до края на февруари за мерките за подготовка за бойни операции срещу Китай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Краварските педали пак се размечтали да разгромяват някой …… :))
    Тази сатанинско-педалска паплач кой къде ги хвани клеца яко, но иначе продължават да живеят във филмите на холивуд, където все са победители и спасители.

  2. Де късмет де, за Поднебесната! Ще спрат да се мъчат милите с тези скакалци, прилепи и прочия зоо заместители и ще минат на телешки шницели – пресни, пресни. Не мога да разбера защо се споменава Тайван – островче малко. Поднебесна е готова за бой и в космоса бе тъпи генерале. Такъв ще ви го подаде, че руската мечка ще ви се вижда като розов сън. А ако се съгласуват двете – съвсем не е изключено , в Америка какво ще остане?

  3. Тия какво търсят в Китай?
    Имат си континент- в който избиха местните. Каква им е работата да се бутат агресорски навсякъде? В ролята на какви?
    Или им идва в повече, че колониите им в Африка и Южна Америка въстанаха?
    1% държат 99% от световните ресурси.
    И ще ми говорят за пренаселване и вреда от останалите. Вземете им заграбените с измами ресурси- пък да видим ще има ли глад и пренаселване.
    Няма глобално затопляне! Няма недостиг на ресурси и храна! Няма вреда и пренаселване на планетата от човеците!
    Има шайка престъпници, които искат да ни избият! Набийте си го в главите и спрете да вярвате на дявола!

    • Генерале; хайде ПРЕЖИБЕИТЕ 2023 г. Апосле ще мислим за 2025 г. може и без Вас.

      • Не съм генерал! Дали може без мен- все тая! А ти в ролята на какъв ми се явяваш?
        Подпис: главнокомандващ на извънземните.

      • …явно не е било към мен, извинявам се…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.