Гадост! Криско правил се*с в тоалетна със своя фенка

Криско и ЛораНашумелият покрай безброй скандали и изцепки в последно време нашенски рапър Криско отново привлече вниманието към себе си, обаче  този път със сек*уална изцепка.
Певецът се похвалил пред приятели, че след  бурното си участие в пернишка дискотека, веднага налазил своя фенка, която му се била метнала на врата. Криско я згащил и обезгащил в тоалетната, защото в момента нямало къде, а бил много натопорчен.
Бях много пиян, признава той. Изобщо не я помня и не я гледах хубава ли е, грозна ли е, слаба ли е, дебела ли е, всичко ми се губи в мъгла“, разказва гордо за случката рапърът.
Криско твърди още, че за първи път му се случва да пъшка сластно  в обществена тоалетна. По принцип го било  гнус да прави такива неща на подобни места, но заради изпитото сериозно количество алкохол изобщо не  забелязал  разхвърляните наоколо използвани тоалетни хартийки и на мръсното клекало, а се наслаждавал яко на момента.
Най-вероятно не само си е пийнал, но и е прекалил с „белото“, коментират негови авери. Иначе няма как да се навиие да го прави в тоалетната.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.