В 15-ия пакет санкции направо криминализирайте всяка добра дума за Русия!

Днес Съветът на ЕС прие 14-ия пакет санкции срещу Русия.

Давайте, момчета! Въпреки, че стана безпощадно ясно, че санкциите срещу Русия всъщност са санкции срещу европейските държави и народи. Санкциите валят, а Русия успешно стабилизира своята икономика и финанси, успешно преориентира своята търговия на Изток и към Глобалния Юг и успешно вдига покупателната способност на своето население. Давайте, момчета! Чуваме ли ръкоплясканията на Запада и стоновете на Русия?

Освен всичко останало 14-ия пакет е помислил и за руското влияние. В него се казва:

„Европейският съюз реши: политическите партии и фондации, неправителствените организации, включително мозъчните тръстове, или доставчиците на медийни услуги в ЕС вече няма да могат да приемат финансиране, идващо от руската държава и нейни подставени лица. Това означава, че се прави опит да се спре напълно руската пропаганда на континента…“

Ето как разсъждават санкционните гении – има пари, има пропаганда; има пари, има влияние; има пари, има добро отношение към Русия! Гениите си мислят, че всичко в света е по модела на „Америка за България“ – даваш пари и получаваш всичко, което пожелаеш! Да, ама има и друг свят! Свят, в който съществуват понятия като морал. Свят, в който любовта, уважението, признателността и приятелството не се купуват с пари…

Така че, евроатлантически момчета, не се мотайте с половинчати напъни ! В 15-ия пакет санкции направо криминализирайте всяка добра дума за Русия! И стройте лагерите! Лагерите! Всяко замотаване е губене на време!

Автор: Юрий Борисов

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Санкциите показват, че някой има Земята за собственост, а всички останали за наематели. Скоро ще разбере, че се е объркал като Бай Дън на международна среща или Мърсула на посещение в Китай.

  2. Юрий Борисов ти изоставаш бе, язък че се водиш интелектуалец. Лагери (концлагери)се строят с огромни мащаби и размери във всички хазарски колонии. Краварите имат многохиладници във всеки щат. Джендърхалифата не изостава, България също. Съвсем скоро недоволните като нас ще бъдем водени там, на почивки и развлечения.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.