В САЩ и ЕС предстои „перестройка“ – повече не могат по старо му. Зеленски е в ролята на оскубана кокошка миг преди да й теглят сатъра

Изминалата седмица наистина бе наситена от много и шумни събития. Байдън се разболя И от коронавирус, а след това окончателно се оттегли (разбирай – отстраниха го) от надпреварата за президентския пост.

Тръмп от своя страна предложи вицепрезидент, който мрази всичко, за което демократите безсмислено харчат в чужбина дефицитните вече американски пари при постоянно растящ дълг от вече над 35 трилиона $, а Украйна е на върха на иглата на този ненужен списък с многомилиардни харчове.

Германците, опиянени от дълго потискано военолюбие заради комплекс от руснаците, сега гласуваха ужасно дефицитен бюджет за следващите 3 години, за да могат да дават още повече оръжия на укронацистките си последователи.

А Зеленски направи голяма абракадабра и отново излъга управляващия САЩ сенилен старец да получи още парици.

Но сега да започнем първо с най-важното.

А то е, че в Америка вечен е в ход перестройка.
И във връзка с това да обърнем внимание на Тръмп. Той беше и е първият в поредицата перестройчици.

Тръм вече предвкусва безусловната си победа и си се вижда като президент на Съединените щати. Затова номинира Ванс за поста вицепрезидент, който в публичните си изказвания се кълне, че ще насочи всичките си усилия към решаване на вътрешните проблеми на американците.

Излиза, че двамата републиканци изобщо не се интересуват от проблемите на Европа и особено от украинските.

Вследствие на това в редиците на европейските политици се възцари не просто объркване, а истинска паника.

Най-лошите сценарии за тях започват да се сбъдват.

Вече няма нужда да чакате помощ от чужбина, драги укро-бандеровци.

Катинарът вече почти е поставен на американския финансов кран.

Байдън го свалиха от престола. Махнаха го много внимателно, но цялата Демократическа партия все пак беше оцапана с мазно в резултат на това деяние.

Сега, за да спечели Камала, тя трябва да разчита на пълната подкрепа на нелегалните имигранти и на най-мощен вот от всички гробища в Америка — т.е. на вече несъществуващи избиратели.

А какво ще стане с европейците?

Остава ужасът и кошмарът им да се сблъскат с нарастващата мощ на руската армия. Единственият им ход е да възобновят военната служба в ЕС. Между другото, такива решения вече се вземат в различни евро-страни. Толкова ги е страх, такава паника ги тресе, че утре ядреният американски чадър ще изчезне и няма да има кой да защитава европейските им «райски градинки», както ги нарече дъртият Борел. Т.е. – няма да има кой да ги брани от реалността.

Националните бюджети на страните от ЕС са пълна скръб, армиите им също, но това не пречи на европейските управници да помагат на Украйна. По заповед на ФАЩ (Фашистки Американски Щати).

Да кажем нещо и за националните бюджети на страните от ЕС:

Основният доставчик на финансиране за нуждите на Украйна е Германия. Германското министерство на финансите току-що обяви планирания си бюджет за следващите 3 години.

Той показва дефицит от 39 милиарда евро, който плаши всички нормални германци.
А по време на Ковид страната вече изтегли от МВФ 9.2 млрд.

Общо — повече от 48 милиарда, въпреки факта, че правителството реши да не увеличава бюджета на Бундесвера. Но Писториус настоява за това и започва да сипва сол в раната, настоявайки, че Германия е длъжна да изгребе от някъде пари, ако иска да продължи да поддържа сигурността на Европа!

Много искат да стрелят немците. Пак им се стреля срещу руснаците. Явно имат нужда отново да бъдат наритани яко.

Сега можете ли да си представите какъв ще стане дефицитът, ако Тръмп наистина врътне кранчето?

В най-крайния случай ще откраднат златните и валутните резерви на Руската федерация, за да удължат агонията. Но тогава ще се случи нещо напълно ужасно, за което предупредиха многократно цяла поредица от експерти.

Какво ще стане в резултат?

Ще стане следното: десетки държави ще изтеглят стотиците милиарди и даже трилиони свои активи от финансовите институции на ЕС.

Ех, тази Стара блудница Европа!

Следващото бедствие за Европа ще бъде ужасяващият съюз между Тръмп и Орбан. А глупавите европейци обидиха и двамата!

И ако имаме предвид скорошното „мирно“ пътуване на Орбан, където той се срещна с всички страни, от които зависят решенията за мир – от Русия до Китай, тогава изглежда, че с пристигането на нов екип в Белия дом, Орбан ще се превърне в основната фигура, натоварена да наблюдава ситуацията в ЕС.

А Фон дер Лайен ще ходи при него всяка сутрин, за да му лъска обувките до блясък…

Това, което влошава ситуацията в Европа е, че Орбан не е сам. Освен от Фицо, мнението му се споделя и от различни големи партии: «Алтернатива за Германия», Марин Льо Пен във Франция, Найджъл Фарадж във Великобритания и др. Всички те са заедно и поотделно с Тръмп!

Нелегитимният от Незалежната вече прилича на оскубана кокошка. Търси си перата, за да си ги залепи, защото отново иска да хвръкне.

Някой виждал ли е как «лети» кокошка?
Аз — да. Но само на 1 метър. Съвсем леко нагоре и само малко напред… и толкова.
След това се приземява. После стопанката на кокошарника й удря сатъра върху шията. И всичко приключва

А какво крещяха екзалтирано за всеки сътворен от тях идиотизъм „НЕ“русите западно от Киев в такава ситуация – май беше „слава Украине“ !?

Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.