Върхов Цинизъм! Фон дер Лайен: Целта на ЕС не е да замрази, а да Конфискува Руските Активи в Европа (С ВИДЕО)

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен:

„Целта на ЕС не е да замрази, а да конфискува руските активи в Европа. Но от правна гледна точка това не е никак елементарно и лесно. Ние обаче работим по въпроса, имаме задачи, които ни предстоят и сме създали работна група, наречена „Изземи и замрази“. Затова трябва не само да замразим руските активи, но и да създадем правна основа, за да им вземе тези пари и да ги използваме за възстановяването на Украйна.“

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. ИЗРОД! НЕМА ЛИ ЕДИН СНАЙПЕРИСТ ,ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТОЯ БОКЛУК?!

  2. Разбойниците спряха да се крият зад „международното право“ и го удариха на нескрит грабеж. Добре обаче това става пред очите на цял свят и за останалите си изглежда обир, добре познат им от близкото минало. Както се казва в народната мъдрост, „Волът рие, на гърба му пада“.

  3. Ами Русия, да продължава да им изпраща, газ, нефт, въглища, руда, торове и ядрено гориво!?! Е, гати и наивната работа!!! Според мен, има нещо гнило в цялата работа, която се случва в момента???? Да продължава, а те да пращат бомби и танкове за да убиват руснаци!?! НЕЩО НЕ Е, КАКТО ТРЯБВА, ИЛИ АЗ НЕ СЪМ В РЕД!?!!!!

    • напротив,в ред сте,уран се изнася в кравария,в космоса има сътрудничество,вова е миролюбив и иска все пак да ги накара шантавелите да се вразумят,да разберат,че загиват при намалени доставки на суровини,да накара разумната част от елитите да седнат на преговори и да поделят укрия,без повече жертви..вовата не иска зап укрия и галичина,защото там няма нищо и русите не искат да ги хранят..сталин ги е наказал за колаборация с хитлер без промишленост,индустрия и пр…бил съм в лвов-нема нищо..след 80г маса лвовци нахлуха гастарбайтери в италия и германия..това ги чака и сега..

  4. Защо не съм в този бизнес, че да пусна на пазара една кукла „Баба Яга“ с лика на „фонката „. Не само децата ще се напикават от страх ами и дъртите като мен. Няма нищо по страшно от дърто и грозно женище, което се взема много на сериозно!

  5. Очевадно е вече,че Путин не става за Президент и главнокомандващ армията на най голямата по територия държава на земята , разполагаща с най модерната военна техника , при това ядрена , да се маха Путин веднага и да слагат някой като Сталин или Жириновски , Покарайна да бъде унищожена на 100% в рамките на следващите 24 часа , 100% бойна готовност на всички ядрени оръжия на Русия с предуреждение при намесване от страна на НАТО 100% унищожаване на САЩ и Европа с всички ядрени налични оръжия ! Заповедта да се преведе в действие НЕЗАБАВНО !!!

    • не разбира се,не сте прав,пътя на унищожението не е пътя към Бога,първо вовата вярва в Бог и не иска жертви,второ той планира не само с оръжия победа,а тотално да ги постави на колене чрез тотална съсипия на икономика,енерг.структура и пр,че ония да почнат да вият кат чакали в студа и бягат гладни в европа,това са 40 милиона,не става с унищожение…и ако все пак има достойни от тях да свалят режима-добре..вовата работи по въпроса,има и негови хора в киев,които се спотайват и чакат момента,а той наближава…те са един народ…ако вова почне да ги трепе безмилостно-трепе,убива себе си..

      • Наистина не може да се разбере, защо цивилизованият запад доставя маса оръжия на Укр, а Рус все още доставя толкова суровини, и продължава да го прави? По този начин никого няма да постави на колене. А и никой не е вечен, кой ще дойде след Путин, а?

  6. Сурсула е SS кадър и е против всичко, което може да бъде полезно на народите .
    Явен съвременен нацист !

  7. Тази мърша Лайняна не и ли идва на ума(тя няма такова нещо)че това си е обикновена кражба.И нашата нещастна държава подкрепя тези еврокрадци.

  8. Щатите защитават своята световна хегемония,Европа го поддържа, макар и видимо васална.Европа има причина да мрази Русия, щото ВСВ я лиши от колониалните владения. Ние обаче, по-скоро политическите ни изроди мразят от тъпоумие, а народът ни смазан духовно и физически, обезкървен с една трета от населението си, оскотял и оглупял като никога,гледа като добитък пред кланница.Досега всички тези радетели за участие във войната на Щатите срещу Русия трябваше да бъдат прогонени с ДЪРВЕ И КАМЪНИ.Това, което се сформира не е парламент а пасмина, тунеядна.

  9. Не сте ли разбрали, че тази жена е една марионетка, като Зеленски и че други дърпат конците. Без война няма да има решение. Много жалко!

  10. Драги ми форумци, след като четете публикациите на СКАНДАЛНО инсталирайте си MikrosoftEdg и си превеждайте за секунди всякакви текстове. Чудесни материали в „reseauinternational“ La « guerre contre la terreur » est peut-être sur le point de frapper l’Europe

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.