„Възраждане“: 534 от учителите, подписали се против ЛГБТ забраната в училищата, са финансирани от „Америка за България“ или спонсорираната от нея фондация „Заедно в час“

„Направихме една бърза проверка на подписалите се 887 учители и директори в подписката в подкрепа на ЛГБТ пропаганда в училищата. Оказа се, че 534-ма от тях са били финансирани от фондация „Америка за България“ или спонсорираната от нея фондация „Заедно в час“. Това съобщи във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Реакцията му е в отговор на обвиненията от министерството на образованието, „Продължаваме промяната“ и някои медии, също финансирани от „Америка за България“, че „Възраждане“ е публикувала в социалните мрежи „черен списък“ нa учители и застрашава сигурността им. В списъка са посочени имената, както и работните места на учителите, които са се подписали против поправките в Закона за училищното и предучилищното образование. С тези поправки, предложени от „Възраждане“, парламентът забрани трансджендър пропагандата в училищата.

Костадинов отговори на обвиненията защо „Възраждане“ повдигнаха въпроса, като посочи три причини:

1. Чужди НПО създават мрежа от свои агенти в системата на българското образование.

2. Агентите постепенно биват имплантирани на ключови позиции – от директори на училища до министри.

3. Те започват постепенна подмяна на основните ценности на българското образование, водеща до снижаване качеството на образователната система и занижаване способностите на българските ученици, заяви Костадинов.

„Поправките в Закона за предучилищното и училищното образование (ЗПУО), приети по предложение на Възраждане, изведнъж активираха тази мрежа от агенти, които се организираха за съпротива срещу закона. На тяхна страна веднага бяха активирани на свой ред т.нар. медии и прокуратурата. Започна истерична кампания за т.нар. черен списък на „Възраждане“ срещу учителите, който всъщност е списък, съставен от самите агенти на „Америка за България“ и „Заедни в час“.

Парадоксите от активността на чуждата агентура са големи. От една страна тя прави списък на своите агенти, от друга негодува срещу неговото обявяване. Прокуратурата на Пеевски веднага се самосезира срещу „Възраждане“ и същевременно не прави нищо по сигнала, подаден от нас срещу учителите и директорите, защитаващи хомосексуалната пропаганда“, посочи Костадинов.

„Всичко това освети безпощадно цялата система от чужди агенти, действащи по линията НПО-държавна администрация-медии-прокуратура. За ПП-ДБ няма смисъл да говорим. Там националното предателство и слугуването на САЩ е основен стълб на политическата им платформа“, отговори Костадинов, след като ПП обявиха, че внасят проект за промяна на спорната „дефиниция” за сексуална ориентация в Закона за предучилищното и училищното образование.

„Ние българите имаме правото да знаем кой кой е в нашата страна. Както бяха осветени агентите на комунистическите служби, така трябва да бъдат осветени и агентите на чуждите държави у нас. Точно затова ни е нужен закона за регистрация на чуждите агенти (приет за първи път в САЩ през 1938 г.), и точно заради това чуждите агенти в България изпаднаха в истерия.

Има и добра новина обаче. В системата на образованието работят 55 840 души. 887 от тях са точно 1.6% от общия брой. Не са много. Просто са кресливи, истерични и настанени на ключови позиции. Има и още една добра новина. Проявиха глупостта да се осветят сами, като сами съставиха списък с имената си. Сега всеки българин вече ги знае и ще си направи изводите за мащаба на проблема, който имаме“, заяви лидерът на „Възраждане“.

Добавяме и един от проектите на многобройните ЛГБТ-НПО във Варна:

ЕТО ОРИГИНАЛНИЯ ФБ-ПОСТ НА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ – КЛИКНИ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Два факта към статията. Единият е вече забравен – но не за всички. Преди няколко години един родител – млад баща, бе осъден и прекара известно време в затвора, защото си позволил да не разреши да детето си да присъства в час по полово възпитание. Държавата е много демократична и Европейски лидер – Германия. Това е бъдещето и при нас – който не е съгласен с учебната програма – в затвора.Законите трябва да се спазват – нали. Основен принцип на демокрацията. Вторият пример е от тази седмица. Засяга един семпъл човек – настоящ милиардер в САЩ – Илон Мъск. Нещо се е чалнал човека и заявява ,че ще се бори за унищожаването на джендър идеологията.Не е никакъв демократ, не е презрян комунист, остава да бъде приеман за чалнат. Не мога да твърдя, че неговата история – на Мъск е типична но е трогателна и обяснява много факти свързани със съпротивата към тази идеология. Написаното от Костадинов е напълно вярно и за това той ще отнесе една бухалка – не обикновена а дело бухалка – заспалата варненска прокуратура вече работи по въпроса. Той обаче е корав и няма да го спрат по този начин а когато се гледа делото ще има митинг на шадравана и аз ще бъда там.

    • И не само ти ще бъдеш там,ще дойдем този път хиляди и тежко и горко на тези които се опитват да ни наложат ,,евроатлантическите си ценности“.Чашата преля и нищо друго не ни остана,освен да се опълчим веднъж и завинаги на тези лешояди.В нашата организация ни е дадена карт бланш да действаме вече по-радикално!

  2. Америка за България е ДА СЕ УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.