Волен Сидеров: Плевнелиев е слуга на олигарсите и САЩ

Волен голБългарският президент и българското правителство са слуги на САЩ и не защитават интересите на страната, заяви Волен Сидеров

Според него събитията, които се случват в момента  не могат да ни оставят безучастни.  Той е категоричен, че на  практика в Украйна се бият САЩ и Русия, а САЩ използват  бандитската групировка, която е взела властта в Киев. Точно тази групировка угоднически е легитимирана  от българския външен министър Кристиян Вигенин” и от президента Росен Плевнелиев.

Лидерът на „Атака” коментира и  изказването на Росен Плевнелиев за инцидента с малайзийския самолет. Без да знае истината, президентът ни веднага  нападна Русия, нещо, което се въздържаха да направят други европейски политици. Това е една от най-глупавите му постъпки и поредният гаф, с който буквално  е надминал всичко, сътворено досега, каза Сидеров..

Българският президент се е показа като слуга на Вашингтон и угоднически  тръгна да обявява Русия за агресивна държава, като си позволи да използва  епитети, които са недопустими за поста и положението на държавен глава, категоричен е атакистът.

Волен  определи поведението на Плевнелиев  като жалко и инфантилно и за пореден път призова българите да мислят, когато пускат бюлетината в урната.

Ние сме българи и трябва да защитаваме националните интереси, категоричен е той.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Даааа българинът наистина трябва да мисли като пуска бюлетината.Кой кого подържа една година и косвено е виновен за състоянието на страната.

  2. е, прав е тук. Плевнелиев буквално се е огъзил на американците и олигарсите

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.