Волгин: Еврочиновници искат президентът Радев да разреши ЛГБТ пропагандата сред децата. Тези унищожават Европа

Високопоставените еврочиновници – именно това са лицата, които най-силно предизвикват евроскептицизъм у нормалните хора.

Ето само два актуални примера. Комисарят на Съвета на Европа по правата на човека Майкъл О’Флеърти призова президента Румен Радев да не ратифицира поправките в Закона за училищното и предучилищо образование. Тоест призова го да разреши ЛГБТ пропагандата сред подрастващите. Да се държи не като български президент, а като активист на някое жълтопаветно НПО.

А Тиери Бретон, европейски комисар по въпросите на цифровите технологии размаха пръст на Илон Мъск, напомняйки му, че ако неговата мрежа X разпространява „опасно съдържание“, неговите, на Тиерито, отдели щели да вземат незабавни мерки.

Нали знаете какво наричат в ЕС „опасно съдържание“?

Всяко нещо, което излиза извън обидната за здравия разум евроатлантическа матрица, било то новина или коментар, бива определяно като „дезинформация“, като „опасност“ и бива цензурирано.  

О’Флеърти и Бретон – две физически въплъщения на основната идея, от която се ръководят днешните евроструктури – да мачкат свободното и независимо мислене, да наказват всеки, който си позволи да разсъждава различно от догмите, спускани от Брюксел и Вашингтон. На мушката на новите тоталитаристи са както политически и национални лидери, като Тръмп, Орбан, Фицо, но и много други политици, интелектуалци, журналисти, които са „грешни“, защото имат собствено мнение, защото мислят с главите си, а не се задоволяват с полуфабрикатите, изготвени от брюкселските чиновници.

И, не, не са „Възраждане“, „Алтернатива за Германия“, „Национален сбор“, „Фидес“ тези, които насаждат евроскептицизъм. Еврочантаджиите са тези, които унищожават идеята за обединена и независима Европа. Заради такива лица ЕС все повече се превръща в понятие, което предизвиква само неприятно мисли.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Това е явна намеса във вътрешните работи на страната. Нали си имаме служби за тази подривна дейност?? Защо мълчат?? Или те са се насрали от страх и не смеят да гъкнат защото намесата идва от джендърският запад и НПОтата, платени от изродите като сОрос??

  2. Българската менталност не дозволява две неща, да обиждаш Левски, всенародната икона в българския ипостас, и да посегнещ на чуждо дете, ти гледал ли си го това дете,ние ги отглеждаме с любов, от залъка, и някой да ги посегне, жална мама.
    С Курската атака на Русия рухна цялата аргументация, че помагат за защита на нападната страна,а станала агресор с благословията им, било нармално. Зеленски призна че нахлула украинската армия и убиват мирни жители по признания на пленени в новата операция Цитадела, на вермахта приключила ангуст 1943. В три области Германия елекционен период, местни избори Тюрингия, Саксония, Нюрнберг и немски танкове в Русия, където всяко селище с паметник загинали във Великата отечествена война, се приемат от руснаците с неописуема радост

  3. Дано Президентът не се огъне пред натиска на педало-лесбо-джендърите и не позволи рекламата (заразата) на извратеняците да навлезе в Българските училища.
    Трябва ли да отменим изучаването на биология и анатомия, защото противоречи на извратените педало – джендърски схващания?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.