Внимавайте, дами, пак пуснаха Деси от Пелово!

Деси ПеловоСерийният престъпник Деси от Пелово, който беше в ареста в Стара Загора, отново е пуснат на свобода. Той бе арестуван пак за блудство с жена, която му се доверила.

След като ме преведе в състояние, в което не можех да оказвам съпротива, той започна да ме опипва навсякъде, да стиска гърдите ми, да бърка в гениталиите ми и да твърди, че така гони злите сили от мен, казала потърпевшата.

Това не е нито първото, нито второто престъпление от такъв характер на наричащия се екстрасенс Десислав. Под предлог, че извършва оздравителни процедури с потърпевшите, той грубо ги опипва, а понякога извършва и сек*уален акт с тях против волята им. Жертвите му са много и от различни краища на България.

За най-тежкото си престъпление – заключване на младо момиче у дома му и многократно изнасилване, той лежа и в затвора, но тогава основният свидетел – неговата майка се изказа в негова защита, че момичето самичко дошло в дома им и видимо си е търсело се*с. Това, че било малко по-грубичко изпълнението на сина й обясни, че просто ставало дума за страст между двама млади. Страстта изпратила момичето чак в болницата и това беше отчетено от съда.

Освен че блудства с жени, или направо ги насилва, Деси непрекъснато пуска лъжливи обяви, ту че си търси офис-секретарка, ту че прави курсове, като събира пари от наивнички или си търси жертви.

Аз съм най-добрият екстрасенс, оправдава се той. Едно време работих с полицията в Плевен и откривах изчезнали коли и хора, но оттогава ме нарочиха и ми приписват престъпления, но аз просто лекувам хората, твърди сек*уалният маниак.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Аааа това нещо се лекува,винкела през лактите и колената и ще се оправи,няма да преследва ,няма и да опипва.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.