Влади Въргала спечели ВИП Брадър, Йорданка Христова остана втора

Влади победителВлади Вългала спечели любовта и гласовете на публиката и се окичи със званието „любима звезда на България“, на финала на ВИП Брадър.

С най-малка подрепа бе Елена Кучкова, която си тръгна първа. След нея излетя Албена Вулева, а след едни реклами време Жени и Тачо и Уош МС.

В Къщата останаха Йорданка Христова и Влади Въргала да си оспорват първото място. Както винаги, така и сега българският зрител избра да подкрепи драматичния герой, а не човека, който е постигнал почти всичко, прославил е България на няколко континента и се е представил достойно и без скандали в предаването. Хората пред телевизорите се идентифицираха повече с мъжа, който е ипотекирал къщата си, за да прави филм, а сега не може да върне заема на банката и заплашват да вземат последната му керемида. Нещастникът, жертва на банкерите, длъжникът, каквито са много от българите.

Те му простиха, че псува, защото да – българите псуват. Простиха му, че изпада в гневни изблици и крещи, защото да –  това у нас е в реда на нещата. Тотално останаха на негова страна, когато бе обвинен от Воче, че не се ъкпе и мирише. Всъщност точно с този скандал Воче го превърна в мъченик и го изстреля на върха.

През цялото време Йорданка Христова също го подкрепяше, защото те са приятели и в живота и тя бе готова да му подари победата, ако с това ще му помогне да финансира филма си и да  се измъкне от финансовото блато.

Влади се разплака, когато разбра, че съпругата му Силвия, с която са разделени и двете му деца са дошли и чакат в публиката да го посрещнат като герой.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eSwXbuYeA-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.