Владимир Чуков: Ето как Демократите Откраднаха Изборите с потресаващи Измами!

Демократите се готвеха за тези избори като за бой последен. Те започнаха битката още преди 4 години, непосредствено след загубата на Хилъри през 2016. Един от ключовете за успеха на Байдън се оказа гласуването по пощата – 2/3 от гласовете на тези избори бяха подадени по този начин. По-важно от това обаче е кой брои гласовете – и в щатите, в които управляват демократите, ръчните преброители, естествено, са от техните редици. Това заяви по повод изборите в САЩ топ външнополитическия анализатор Владимир Чуков в свои коментар.

100 000 гласа са обърнали вота в Мичиган в полза на Байдън – и това са все гласове на т. нар. „мъртви души“ в изборните списъци. Това заяви адвокатът на Тръмп- Рудолф Джулиани. Друга любопитна подробност е че губернаторката на Мичиган е от редиците на демократите и е сред най- изявените противници на Тръмп.

Медиите отвъд океана изиграха не по- малко решаваща роля. Както е известно, 95 % от големите телевизии и печатни издания са под контрола на демократите. Ролята им за насадените анти- Тръмп настроения е огромна. Медиите не спряха поръчково да оплюват Тръмп и продължиха да насаждат тези настроения цели четири години.

Решаващият фактор за изненадващото лидерство на Байдът в изборите до момента обаче е гласуването по пощата. То беше въведено уж като анти-пандемична мярка, но Тръмп усети какво му кроят и още преди няколко месеца предупреди, че очаква големи измами в резултатите, именно заради тази възможност за подаване на глас. Дистанционното гласуване с писмо даде възможност на хората, които традиционно не гласуват, да го направят – в САЩ, за да упражниш правото си на глас, трябва първо да се запишеш. Този път заради гласуването по пощата обаче това изискване беше отменено и милиони маргинализирани безработни и неграмотни негри и латиноси получиха мотивация да пуснат гласа си. И те го направиха, подкрепяйки Демократите, които им обещаха благоденствие без да работят.

Въпреки тази „пощенска“ инжекция за Байдън, победите му в най- ключовите щати са със съвсем минимална разлика пред Тръмп. Затова и Тръмп ще ги оспорва по съдебен път.

ВЛАДИМИР ЧУКОВ

Дали наистина ще настъпи мир в САЩ, ако Джо Байдън спечели? С такава нечестна победа – няма как. Тръмп очевидно се радва на все така силна подкрепа от поддръжниците си и те със сигурност ще се почувстват измамени, а вотът им- подменен. Проблемът обаче е далеч по- сериозен. Щатите са силно разделени – по етнически, верски, икономически и социални причини. Формирали са се буквално два свята, а единия със сигурност е излишен. Едва ли това все по-нагнетяващо се напрежение ще стихне с мирната, но изключително нечестна победа на Байдън. Не изключвам вариант – Гражданска война и то скоро, завърши анализа си Владимир Чуков. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Благодаря Ви, Г-н Чуков за честната и точна позиция!
    Такова нагло фалшифициране на избори никога до сега не е ставало в САЩ!
    И аз като Вас мисля, че няма как да се разминем без използване на оръжие, иначе Америка, каквато я знаем ще остане в историята!

  2. Всички трябва да помогнем да се разгори една хубава гражданска война в краварската псевдо-държава и наследниците на кuрви и каторжници да се избият взаимно и сложат край на това сатанинско отроче сащ.

  3. Не е вярно, че без записване може да се гласува. Напротив , пращат се 3 писма:
    първо да се регистрира
    второ – молба да получи бюлетина
    трето да попълни и изпрати бюлетината в срок, но този път не е важно клеймото от пощата, а потвърьдение че е получено навреме.

  4. АЛО КУРВИТЕ ОТ ПРОПАГАНДАТА БОЙКО БОРИСОВ ОТКРАДНА ИЗБОРИТЕ ВЪВ ВРАЦА 2009, 2 , 2015, 2019 С ПОМОЩА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, НИКОЛАЙ КОЦЕВ ПРЕСТЪПНИКА И ДС НАЧАЛНИКА НА ВК ПРЕСТОЙСКИ И НИКОЙ НЕ ОБЯСНЯВА КАК СТАНА ТОВА, А АЗ ВОДИХ ДЕЛА И ХВАНАХ КУРА ИМА ДА ГО ДУХАМ ––––- ЗАЩО НЕ ПИЩИ ДРУГАРЯТ ЧУКОВ И ДРУГИТЕ ДЪРЖАВНИ КУРВИ ОТ МАФИЯТА !? –––––– СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ –––––– АЗ СЪЩО СЪМ ПОЛИТОЛОГ ЗА САДЕНЕ НА ПАЧИ ЯЙЦА БЕЗ ПАРИ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.