Виктория Джумпарова заби депутат за втори път

ВикторияКръшната и фатална  моделка Виктория Джумпарова пак  се върна в обятията на секс символа на парламента сегашния депутат, Борислав Иглев, бивш бодигард на Бареков.
 Влюбените гълъбчета, които ту се разделят, ту пак се събират, отново са заедно и то от  няколко месеца, разказаха  свидетели на бурната им връзка.

За последно двойката се раздели със скандал по време на участието на устатата моделка в „Къртицата“, Иглев бил против влизането й в шоуто, в което  тя се забърка в сериозен любовен триъгълник с бившета си гадже  Емил Русев и жена му Христина, с която той влезе в риалитито.

Тогава победителят Георги прошепна на Вики, че нейният човек я изоставил, ужасен от излагацията й в предаването. А Георги пък беше научил новината от свои колеги по неведом начин, след като всъщност не излизаше от базата.
Виктория и Боби обаче са подновили любовния роман в края на миналата година и дори отпразнували събитието  с новогодишна екскурзия в Тайланд, където се отдали на страстите си.

Характерите на Виктория и Борислав обаче са доста чепати и двамата  се сблъсквали постоянно по най-различни причини. Най-често любителката на женени мъже  дразнела хасковлията с неподходящото си облекло и  поведение в по-отбрана компания на богаташи и политици. Джумпарова нямала навика да си мълчи, като другите жени-трофеи и често влизала в спорове по непознати за нея теми с „компетентни“ и смешни изказвания, които лудо дразнели младия политик. Но иначе пък в леглото си пасвали отлично и той й прощавал политичиеските изцепки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.