Вера Иванова от „Системата ни убива“: Това са Изроди. Биха хората пред момчето с увреждания

Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания! Това заяви Вера Иванова, майка на дете с увреждания от „Системата ни убива“. Тя беше от последните изведени от сградата на бившия партиен дом, сега Народно събрание.

„Те не се посвениха да упражнят насилие пред Христо, който не издържа на ужасяващите гледки и припадна. Уплашихме се и поискахме да извикаме „Бърза помощ“. Оказа се, че са ни заглушили телефоните, което е другият голям абсурд. Това което се случи беше нечовешко“, уточни още жената, която години наред води битка за достоен живот на децата с увреждания и техните родители.

Впоследствие Христо беше върнат от „Бърза помощ“ заедно с майка си пред Народното събрание. Майката помоли хората да отстъпят за да му дадат възможност да диша.

Мая Манолова обясни, че момчето е изключително будно и разбира всичко, което се случва около него.

Майките със сълзи на очите обясниха, че Христо напълно разбира, че държавата се отнася към него като към боклук. Лекарят, който го е прегледал е констатирал, че момчето е силно стресирано от насилието, на което е станало свидетел.

Протестиращите, които се събраха пред служебния вход на парламента са изключително гневни. Те са категорични, че случилото се днес няма да бъде простено и, че никой не е очаквал управляващите да паднат толкова ниско като проявят подобна жестокост.

На много хора направи впечатление, че част от полицаите посрещнаха с насмешка насилственото изкарване на протестиращите от сградата. Някои дори открито се смеех.

Всички декларираха, че с нови сили ще продължат да подкрепят протестите срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

ВИЖ УЖАСЯВАЩИТЕ КАДРИ ОТ ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ОТ СГРАДАТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А бе „мамке“, като нарушавате обществения ред, какво очаквате? Да ви галят с перце ли?
    Хората от охраната си изпълняват служебните задължения, някакви си „мамки“, барабар с Майчето се правят на важни и като не спазват подканите да се пръждосат, охранителите ги изхвърлят като мръсни котета.
    Това е положението. И така трябва да бъде!

  2. До педала „някой си“
    Ти си абсолютен боклук!
    Как се гледаш в огледалото като се бръснеш, серсем?!

    • Димо, педала „някой си“ не се гледа в огледалото, щото е грозник, а не се и бръсне, щото е кьосе. Приказките му няма да коментирам.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.