Васил Божков: Гешев Елиминира 2-ма мои Свидетели на кражбите на Борисов и Горанов! Но скоро ще извадя третия! Него не могат да накарат да замълчи! Краят на Хунтата е близо!

След последните арести на двама души, близки на Васил Божков, бизнесменът публикува във Фейсбук нов прелюбопитен пост, озаглавен: „Страхът на управляващата #хунта расте.

„Бойко Борисов и Владислав Горанов използват предания си репресивен „инструмент“ – Прокуратурата, в отчаян опит да заличат свидетелите на престъпленията им. Тези дни институцията на Гешев, в качеството си на маша на Хунтата, атакува 2-ма мои свидетели, които трябваше да се явят пред съда и да разобличат кражбите на Борисов и Горанов.

С подхвърляне на фалшиви доказателства, чрез вменяване на несъществуващи обвързаности и тормоз над тези двама невинни души и техните семейства (обичайните методи за натиск и всяване на страх) Хунтата се опитва да ги накара да замълчат завинаги.

Но не се гаси туй, що не гасне! Не могат да заглушат истината, особено когато тя е подкрепена и с доказателства. Скоро ще покажа трети свидетел, когото не могат да накарат да замълчи.

Краят на терора е близо.

#БъдетеСмели“

Към поста си Васил Божков е публикувал и пореден колаж. Ето го:

С този колаж Божков очевидно илюстрира петъчната акция на прокуратурата, при която бяха арестувани двама от най-близките му хора – адвокат и шеф на охраната му. Още в същия ден бизнесменът заяви, че Прокуратурата, която е на пряко подчинение на Борисов, е подхвърлила фалшиви улики с цел дискредитиране на арестуваните. Два дни по-късно прокуратурата действително обяви, че при претърсванията на двете лица са намерени наркотични вещества, както и снимки на прокурори, които водят делата срещу Божков – техни и на членове на семействата им. На колажа се виждат още двама елиминирани свидетели на аферата с откраднатите от властта 67 млн. лв., и трети свидетел, който не е зачеркнат. На ход е отново Божков. Очаквайте продължение. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тая хунта действително трябва да бъде свалена! Вече ми е все едно от кой!

  2. След като е застрашено съществуването на народ и държава позволени са всякакви средства за защитата им! давайте и действайте напред!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.