Ваня Червенкова разкри скандални факти за миналото на Ива Екимова

Ваня чаоЖесток удар нанесе Ваня Червенкова върху устатата Ива Екимова.

Пиарката, която не можа да преживее факта, че зрителите я изгониха още в средата на Брадъра, започна да сипе огън и жупел отвън срещу съквартирантите, като не пощади почти никого.

Особено обидена Екимова била от коментар на бизнесдамата по адрес на всички играчи в шоуто и в частност към нейното участие.

Тя се опита да отговори на маститата дама, но тутокси голямата й и в буквалния и в преносния смисъл уста беше запушена.

Червенкова веднага се включи в спора, като реши да даде своето „право на отговор“, озаглавено точно така в социалната мрежа и да размаха пръст срещу бившата жена на Дими от „Сленг“ във виртуалното пространство.

Ваня безцеремонно издава тайната, че Екимова е заработвала в „специализирани клубове в Австрия“, без да уточнява точно в какви.

„Екимова, като те изгониха от формата, не се ли замисляш поне защо толкова малко хора те подкрепят, лайкват и коментират? Първо се поизтърси от миналото си в Австрия (в разни специализирани клубове), а после говори каква съм аз! Ако не ти е ясно какво говоря, искаш ли да го разясня в публичното пространство?“ – нанася удара си Червенкова, а Ива гузно млъква.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/0SU8lrilXgM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.