Ванета Райкова влиза отново в Къщата, но без Тишо

Венета басейнОт Голямата уста Венета Райкова ще се превърне в обикновен съквартирант. Тя  влиза в Къщата на Големия брат направо от кабинета си в коментарното предаване.

 Водещата е получила покана от продуцентите  да участва в „Биг брадър Ол старс“, който ще стартира по традиция веднага след финала на ВИП сезона.

Тя е канена и друг път, но демонстративно отказвала да се излага. Сега обаче няма накъде. В предаването ще участват отново общо 16 души, които са били участници  в най-гледаните риалитита в България. По традиция сигурно отново ще бъдат изгонени още в началото тези, които са от други формати и ще останат само брадъри.

Преди доста години Венета бе един от интересните герои на „ВИП Брадър“, където се запозна със съпруга си Тишо. След бурна връзка, раздяла и сдобряване, в момента те играят ролята на образцово семейство. Сега Райкова  води тежки преговори за хонорара си. Блондинката искала  30 000 лв., за да влезе в Къщата, защото била звезда, но продуцентите обаче били готови да й дадат едва половината.

Венета е  немилост, след като вече не води „Горещо“ и не пропуска  да се присламчи към някое предаване като гост или пък просто като коментатор, за да не изпусне връзките и влиянието си в медиите. До този момент никой не й е предложил отново да бъде водеща на предаване, което силно я изнервя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.