БЪЛГАРИЯ ПОД ОКУПАЦИЯ: САЩ разполагат Националната си гвардия в България! Войната Иде!

Бойни части от Националната гвардия на САЩ ще бъдат разпределени в България, като част от новата стратегия на НАТО за възпиране на т. нар. руска „агресия“ към Европа. Това е прецедент в историята на Алианса, тъй като за първи път западната военна организация си позволява подобни маневри в мирно време. Освен в България, въоръжени до зъби американски части ще бъдат разположени в прибалтийските страни, Полша и Румъния.

Скандално.нет припомня, че преди месец, след срещата на премиера Борисов с президента Тръмп в Вашингтон, ни бе съобщено, че в България ще бъде изграден „логистичен“ център на НАТО на Черно море. И още тогава писахме, че невинното на пръв поглед определение за военния обект „логистичен център“ е само камофлаж за същинското му предназначение, а именно – военна база с ядрени ракети. И то по причина, че от логистични центрове в България НАТО няма нужда, а в същото време всеки мирновременен логистичен център много бързо може да се превърне във военна база, ако в него бъдат разположени бойни части… Като тези от Националната гвардия на САЩ, например… Които вече се стягат за новото си назначение в България, в „мирновременния център“.

А доколко е „мирно времето“ показват последните агресивни и брутални действия на САЩ и марионетките им в НАТО, включително и ние. Вчера Вашингтон изправи света на ръба на мащабен военен конфликт, след като ликвидира хладнокръвно и преднамерено ключовия ирански генерал Касем Солеймани. В Близкия изток покойният генерал бе със статут на легенда, заради решителните му и умели действия, довели до ликвидирането на Ислямска държава и рухването на американското господство в целия регион. За Съединените щати обаче Солеймани бе със статут на терорист. И как иначе…?!?

Атаката по кортежа на иранския висш военен е абсолютно незаконна според международното право, а според някои авторитетни юристи точната квалификация на този акт е „държавен тероризъм“. САЩ не са поискали разрешение от ООН да извършване на бомбардировките в Ирак. А ситуираното неслучайно в Ню Йорк ООН пък любезно отказа да даде становище за агресивните и абсолютно незаконни действия на американците на територията на Ирак.

Коментарът на руското Външно министерство е, че САЩ са ликвидирали представител на чуждестранно правителство, без абсолютно никакво основание. Китай също разкритикува остро незаконните действия на американците в Ирак и заяви, че ще ще последва отговор с тежки последствия.

Ден след убийството на генерал Солеймани, обаче САЩ продължиха кървавата си вакханалия с нова атака на територията на Ирак – този път обстреляха от дронове кортеж на шиитското народно опълчение- движение, стоящо близко до Иран. Мишената на янките е бил един от генералите, но атаката е убила шестима души, без да е ясно дали генералът е бил сред тях.

Иран вече обявиха, че възнамеряват да атакуват 36 американски военни бази, пръснати из целия Близкоизточен регион. А ако това се случи, пълномащабната война ще е неизбежна.

Къде сме ние? Позицията на българското правителство е ясна – категорична подкрепа за кървавите и напълно незаконни действия на САЩ и НАТО. Фактът, че правителството на Борисов позволява разполагането на военни части от Националната гвардия на САЩ, е повече от ясен. Нека да е ясно – този път американските военни не идват тук в качеството си на инструктори, а за постоянно пребиваване на наша територия. При една евентуална война на НАТО и САЩ срещу Русия, Китай, Турция и Иран, страната ни придобива стратегическо значение за НАТО. България ще е на фронтовата линия и съответно ще е основната мишена за ответни удари. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Нека леко да се успокоим. Американците не са ручали още нашенски шамар и затова идват неканени на гости…. Ама само полека и това ще стане…. Но първо трябва да си изчистим нашенската си политическа паплач. Номер едно е еврейският измекяр С. Паси. След него македонският пишман войвода и накрая Банската тиква. Само заради престъпната сделка за самолетите ги чака въже! Те все още не са разбрали, че нашата България е член на НАТО и ще влезе във война като член на Алианса, но ще излезе от войната на страната на Русия.Затова е престъпна сделката! На нас ни трябва защитно оръжие срещу американските самолети, защото ще воюваме срещу тях! Турците овреме се усетиха, купиха това което им трябва и биха дузпата на измекярите от Америка. При сериозен конфликт Турция ще ни окупира незабавно с разрешението и помощта на Путин… Ние така и така загубихме парите за самолетите, но предлагам веднага шом ги получим, ако това въобще се случи незабавно, демонстративно да ги нарежем за скраб…….

    • Браво, Данимо, все едно си писал вместо мен, поздрави! Абсолютно същото си мисля и няма смисъл след теб да пиша каквото и да е.

    • Виж Гърция и тогава приказвай.
      Гърците никога не са имали проблем с руснаците,дори руднаците им помогнаха да си създадат държавата,но гърците се хванаха за полата на американците ,поради страх от Турция.Ти кой предпочиташ Турция или американците?И защо ние да излизаме от НАТО,а не Турция да излезе от НАТО?

    • Спрете тези конфликти и войни ,по дяволите!
      Спрете тези конфликти!
      Не искаме никакви войни,никакви,особено пък в Европа,не искаме война,нито дразнене на Русия!

  2. АКО ДО НЯКОЛКО ДНИ БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ НЕ БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ И ТОВА ЩЕ СТАНЕ ЗАРАДИ НАТО ЩЕ ЗАГИНЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД А БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ЩЕ ИЗБЯГАТ СЪС ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛИТ ДА СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА СЪС ОТКРАДНАТИТЕ НАРОДНИ ИЗНЕСЕНИ ПАРИ

  3. …казах, че Турция ще ни окупира, защото е член на НАТО, ние също, а НАТО се активира само при външно нападение. Сега ясно ли е защо НАТО-вци гледаха сеир при окупацията на северен Кипър. Това е клауза вратичка за да е законно и по правилата някой член на НАТО да завладее друг. Сещата се кой ще си позволи такова действие. Спасението за нас е незабавно скъсване с НАТО, изгонване на американците и обявяване на военна и политическа необвързаност.

  4. Депутатите от псевдонародното събрание трябва веднага да отговорят защо никой не е задал на Борисов правилните въпроси, какво, как и за какъв период е подписвал в САЩ. Тези лица, без значение управляващи или опозиция, не представляват никого освен себе си и нямат право да се наричат парламент. Те са там, за да плюскат на аванта, да печелят пари, без да вършат нищо и да узаконяват грабежа на Родината. Това вече не са обикновени престъпници, а ОПГ водеща страната към смърт. Ако приемем, че Конституцията е създадена преди да се появят далаверите им, трябва незабавно да се отменят всички закони, приети след нея! България няма време за церемонии, демокрации от „западен“ тип и други подобни лигавщини, особено водена от умопомрачен каруцар. Граждани, подгответе се за тежки дни и колкото повече търпите, ще стават по тежки.

    • Иване, хубаво мислиш и пишеш, ама нали знаеш, че всяко неорганизирано избухване на недоволство е обречено на потушаване и провал, ако няма организация и лидер, на когото хората да имат доверие? Не виждам такъв, Президентът ни е свестен, но няма тези права.

      • На Левски кой му даде права? Всеки чака да се появи лидер, но ако се появи такъв, никой не се втурва след него, а започва чакане, какво ще направи. Отделно след съвсем малко започват критиките. Ако беше направил партия, ако беше поискал избори, ако беше… Принципът е решаване на най-големите проблеми, а след тях по-малките. Кой е най-големият проблем в момента? БОРИСОВ!!! Има ли причина всеки да протестира, един за водата, друг за храната, трети за пенсията? Има. Защо никой не протестира? Няма лидер… Честито параграф 22! За да има лидер, трябва да има протест, а за да има протест, трябва да има лидер.

        Учете турски!!!

  5. Левски президент ли е бил? Неуместно са сравнени. А за лидерите, разбира се, че трябва да имат доказани качества, за да успеят да поведат масите. За това се иска време, да, чакане. За да разбера кой какъв е и за какво се бори. Лидери има и бяха организирани протести, но е факт, че хората не тръгнаха масово след тях, не напълниха площадите. Борисов е проблем, но не съм толкова наивен, за да си въобразя, че може да бъде свален с протести. Проблемът е далеч по-дълбок, мащабът е глобален.
    Достатъчен ми е руския.

  6. На всеки който е пpочел в живата си повече от една нига е ясно, че всички беди идват у нас заpади тъпото упpавление…знаете на кого. И колкото по-скоpо го свалеим от власт толкова ще е по-добpе за Бългаpия. Но как да го свалим? Ясно с въоpъжена боpба както на 9.9.44. После всенаpоден pефеpендум за излизане от НАТО, а защо не и от ЕС. Тогава ще почукаме на вpатата БPИКС, ШОС и ЕА, но едва ли ще ни пуснат там, защото знаят колко сме пpодажни.
    .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.