Брадърът ще глади отношенията между Тачо и Калканджиева

Жени ТачоПоредната сапунка ще се вихри във ВИП Брадър. Разклатилото се семейство на Жени Калканджиева ще ближе рани пред цяла България и ще се опитва да заглажда отношенията си.

Че двамата влизат в предаването, което започва само след няколко дни, вече бе потвърдено от продуцентите.  За Калканджиева е нормално да се появи, тъй като предаването й в ТВ7 „Жените говорят“ беше спряно заради липста на  пари в телевизията. И за да не скучае и да изкара някой лев, тя се хвърля в поредния риалити формат.

На Тачо парите също не са му излишни, тъй като пръстите му са много широки. А това, че двамата ще се излагат публично и ще задминат дори Мира Радева с безличния й съпруг, явно изобщо не им пука.

Поне едно е сигурно. Докато е в Къщата и пред погледа й, Тачо няма да посмее да изневери на жена си, както го направи, докато тя беше затворена в „Къртицата“. Точно тогава започнаха неприятностите им, тъй като младият мъж духна с красивата манекенка Зорница Линдерева. Започна се поредната сага в така наречения български елит и всички медии нищеха проблема ще ги бъде или няма да ги бъде двамата.

Тачо замина в изгнание в Испания, а Жени остана да си ближе ранте.  По Коледа двамата се събраха и уж започнаха на чисто. Всичко вървеше добре, но скоро отново гръмна слухът, че Тачо трудно си го държал в панталона и двамата са решили да се развеждат.

Дали това не беше измислена от самите тях клюка, за да поддържат интереса към себе си, като влязат в предаването, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.