Брадърите завършиха сезона с оргия, оливане и напиване до поси*ане

обща ЙорданкаПищно и оливащо парти ознаменува края на двумесечните мъчения и  изолация на звездите от „ВИП Брадър“.

Най-после пуснати  от луксозния си затвор, съквартирантите бяха приятно изненадани с щур купон, организиран от продуцентите.

Заведението беше с яка охрана от дебеловрати момчета, които пазеха спокойствието на  виповете. Изгладнелите и държани на сух режим съквартиранти заварили  страхотна обстdновка, красиви девойки и танцьорки, марково  пиене на корем и отбрани лакомства – червен хайвер, апетитни  хапки, мезета и екзотични плодове, вместо втръсналите им спагети, боб и леща.

„Беше пълна и невиждана оргия! Пиеха сякаш никога не са  виждали алкохол досега, а в скута на мъжете, а после и на жените, танцуваха  красиви полуголи момичета“, издават от персонала  на заведението.

Очаквано най-много се натряскал Тачо, който беше подгрял още от Къщата. Той успял да изпие съвсем сам цяла бутилка марково уиски, която разреждал с неизменната бира. Жени се направила, че не го познава и се отказала да му прави забележки, освен това намало камери да заснемат излагацията му. Половинката на шестата по красота, внезапно в пълно опиянение се метнал на врата на Евгени Минчев, който се готвел да си ходи. Тачо го хванал в желязна пиянска хватка и му казал да стои на купона, иначе няма да го уважава. След което го залял с лигави комплименти и му се натискал докрай..

В това време  Иво Аръков делово прегръщал една от танцьорките и внезапно си тръгнал с нея, явно да се усамотят след голямата полова диета, на която беше подложен.

Единствен Наско Месечков отказал да участва в оргията и се прибрал самотен вкъщи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.