Боян Чуков: Русия готви страховит удар! Изпрати в Беларус стотици самолети, въоръжени с хиперзвукови ракети „Кинжал“

В серия от публикации във Фейсбук анализаторът и експерт по национална и международна сигурност Боян Чуков коментира ситуацията около войната в Украйна през последните 24 часа. Събитията са повече от любопитни.

„По потвърдена вече информация, в Беларус са прехвърлени стотици руски самолети, въоръжени с ракети „Кинжал“/хиперзвукови/. Това не е сигнал към Киев, а към неговите западни ментори. Изведен беше в орбита нов руски военен спътник. Последните седмици иранските дронове Shahid-136 успешно затъмниха славата на турските „байрактари“. Тези евтини, но изключително ефективни дронове вършат чудеса в полза на руската армия на украинския фронт. Руснаците засега не нанасят сериозни удари по инфраструктурата на Малорусия и Новорусия.

Китайските инвестиции във въпросните територии са огромни. Вероятно това е възпирало (до сега) ВС на РФ. Но вчера Китай призова своите граждани да напуснат незабавно Украйна. ХХ конгрес на ККП ще приключи след броени дни, Си се оказа, че не е под домашен арест, а се готви да управлява още 5 години в най-плътна колаборация с приятеля си Путин. Очевидно е, че щом свърши конгреса на ККП руският ген. Суровикин ще получи картбланш за много по-твърди действия спрямо цитираните по-горе територии“, смята Боян Чуков.

„Раздухването на тезата от западните пропагандатори- политици и медии, че Путин възнамерява да употреби тактическо ядрено оръжие в Украйна, се превърна в бумеранг за самия солидарен Запад. На 6 октомври Байдън произнесе думата „Армагедон“ по отношение на атомната война, която може да се случи във всеки един момент. На 12 октомври Тулси Габърд в интервю на Тъкър Карлсън по Fox News охарактеризира демократическата партия на САЩ, като партия на ядрената война. Депутатът Тулси Габърд напусна Демократическата партия и описа ръководството й като банда полудели сатанисти, които в отчаянието си, че не могат да преборят Русия и Китай, не биха се поколебали да предизвикат ядрен апокалипсис. Днес по площадите на американските градове крещят, че Демократите са партия на ядрената война. Байдън и компания си вкараха класически автогол“, коментира експертът.

„Специалният представител на генералния секретар на ООН по въпросите на сексуалното насилие в условия на конфликт Прамила Патън, обвини руската армия, че раздава на войниците си виагра, която да ги прави по-ефективни в изнасилванията на цивилни в Украйна. Мария Захарова отговори, че казаното от Патън е невъзможно да се коментира сериозно и нейните думи излизат извън границите на разумното. Както каза г-жа Габърд: Демократите се ръководят от полудели сатанисти!

Говорителят на руското МВнР счита, че чиновничката от ООН действа извън границите на своя мандат и пълномощия. Преди време пълномощничката по правата на човека в Украйна Людмила Денисова бе уволнена от Киев за разпространяване на фейкове по същата тема. През 2011 г. Reuters съобщи, че войниците на Кадафи, запасени с виагра, практикуват изнасилвания. Мария Захарова счита, че раздухването на темата е в раздела „хибридна война“, обяснява Боян Чуков.

И още:

„Външното министерство на Украйна заяви в Twitter, че още киевския княз Владимир в Х век е решил, че Киев трябва да влезе в Евросъюза. Цял пропаганден филм са си заснели укрите по този повод, финансиран от министерството им на културата. Киев продължава да живее с идеята, че защитава Европа от Русия.“

Ето и съобщението на украинското МВнР:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Защо лъжете бе?
    имейлт ми виси тук повече от месец. И н3 само тук , но и в сайта скандално.нет. Иска ми се да викажа нещо на разговорен Български, но ще се въздържа.

  2. ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА И ДА ВИ ПАЗИ СКАНДАЛНО НЕТ , БОЯНЕ ! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИСТИНАТА !

  3. Браво Бояне ! Благодаря не само за истината, а и за смелостта да я отстоявате. Господ да Ви дава здраве и сила, че ако чакаме на тези неграмотни извратеняци и продажници от ПП и ДБ, България ще е презряна колония на кой как я добара.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.